Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzadek mus byc ....

CZUJĘ ŻE ZBLIŻA SIĘ COŚ ZŁEGO

Polecane posty

Gość porzadek mus byc ....

Jakiś czas temu Pani o nicku "teoria spiskowa" założyła topic który dał początek ciekawej dyskusji. Została tam również przytoczonoa historia Rafała. Niestety z powodów administracyjnych rozmowa stała się niemożliwa. Zapraszam do kontynuacji tutaj. Prosze nie wklejać historii Rafała gdyż może to znów uniemożliwić rozmowę. Poniżej przytaczam wypowiedz "teorii spiskowej" oraz wrzucam link do ściągnięcia wypowiedzi Rafała. Rafał jeśli będziesz czytał te słowa odezwij się chętnie Cię poznamy i posłuchamy więcej. ************************* teoria spiskowa Zacznę od tego że nie wierze w żadne przepowiednie i inne ch*je muje dzikie węże. Jestem fizykiem, wiem że nie można przewidzieć przyszłości. Ale ja mam wrażenie że niebawem stanie się coś złego, nie wiem, jakaś wojna, jakieś ludobójstwo, jakiś kobiec świata. Poprostu czuję to w kościach. Zobaczcie jak wszystko się ostatnio rozpędziło, codziennie nowe straszne rewelacje docierają zewsząd i to w każdej dziedzinie życia. Mieszkam w woj. śląskim i jak byłam mała burza była dla mnie atrakcją, zdarzała się raz na trzy lata. Ostatnio z koleii burze są tak straszne że szok! Parę dni temu obserwowałam na polu niedaleko trąbę powietrzną! Niemożliwe to aż jest bo tutaj się takie po prostu nie tworzą. Nasz poziom cywilizacyjny doszedł do poziomu którego nie da się utrzymać dłużej! Weszliśmy za wysoko i jeden schód dalej to już przepaść. Zewsząd mogą nas inwigilować, nad naszymi głowami latają szpiegowskie satelity potrafiące zrobić zdjęcie molekuł włosa. Nie wiem jak to wszystko się skończy ale naprawdę mam wielkie przeczucie że niebawem stanie się coś strasznego. Wiem że większość z was pewnie zaraz będzie piała ze śmiechu do monitora, ale może choć jedna osoba weźmie mnie poważnie, albo chociaż przemyśli to co napisałam. ************************* HISTORIA RAFAŁA DO FORMACIE PDF DO ŚCIĄGNIECIA TUTAJ www.chomikuj.pl/coodistr ************************* ZAPRASZAM DO ROZMOWY!

Gość uppppppppppupppppppp
po co kolejny temat? przecież jest tamten oryginalny, tam można pisać.

Gość fdfd
nibru wiec to byl blad strony? bo wkleiles na jakies stronie wczorjs to i 3 razywylaczyl mi sie laptop przez to i ze strachu poszlam spac ;)

o co chodziło Rafałowi z tym 2012 roku. bo jestem w parcy i przeczytałam to tak szybciutko w skrótach i nie bardzo zrozumialam...

Gość idzcie sie leczyc
albo niech wam internet z psychiatryka odlacza