Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gretenka

On się zastanawia...

Polecane posty

Czy jeśli facet chciał kilka dni na zastanowienie się,czy warto do siebie wracac i w tym czasie się nie odzywa,to mam czekać,az pierwszy się odezwie,czy ponaglić i zapytać do kiedy ma się zastanawiać? Wieczność czekac nie będę przecież.

Gość
kopnij w dupe, jest pewnie masa takich, ktorzy bez zastanawiania sie chcieliby z toba byc. szkoda czasu na takie ciapy, zycie ucieka.

Własnie myślę o odpuszczeniu sobie... Nie ma cywlinej odwagi. Chyba zadzwonię za parę dni i wtedy powiem,ile to można się zastanawiać??

:D rób jak chcesz, ja się nie znam, ja bym nic nie robiła, olała sprawę... odezwie się to sie odezwie.. nie to nie.

też kiedyś miałam taką sytuację - pan i władca z wielką łaską wrócił... oczekiwał że będę się ze szczęścia piętami w dupe biła... a ja chciałam żeby było normalnie... partnersko i niestety.. po niedługim czasie znów się ulotnił... na moje szczęście ;)

Heh,Ania,niezłe hasło :) Nie będę się odzywać tak sobie myślę do końca tygodnia. Zajmę się sobą,a niech on się zajmuje sobą. Zresztą robi to już piąty dzień. Jak wariatka latać nie będę,ale zadzwonię,zeby wiedzial,ze mi zalezalo,nawet,jak pwoie "NIE". Wtedy z dumą spieprzę :)

"Dupcia.."-> ale jak długo? Do kiedy? U ans to nie taka prosta sytuacja,więc to nie jest pytanie dziewczynki,ktorą chlopak omotał i zostawił.. Była jego wina. On się boi mojej rodziny.

Jakakolwiek sytuacja by nie była, jeśli jedno "potrzebuje czasu" albo "nie jest pewne" to należy takiego delikwenta/delikwentkę olać bezapelacyjnie. Skreśl faceta i nawet się nie wysilaj na dzwonienie - zobacz, on się nie wysila specjalnie, nawet znaku życia nie daje, więc nie poniżaj się :o

Boi się Twojej rodziny ?? co z niego za mężczyzna :o skoro w portki robi przed Twoim tatusiem i dlatego się zastanawia czy wrócić, to sama pomyśli, naprawdę chcesz takiego faceta :classic_cool:

skoro on powiedzial, ze potrzebuje czasu, to niech on do ciebie zadzwoni jak juz sie namysli. Dla mnie to bardzo dziwne jest: przerwy, zastanawiania sie, albo jest sie razem albo nie, a nie jakies gowniarskie gierki

28-LETNI FACET I TAKIE ZAGRYWKI. Boi się,bo wie,że spieprzył. Dla kogoś,kto kocha,to nie ma przeszkod,a on zamilkl z dnia na dzien. Poprostu jednego dnia,cudownie-potem do dupy. I nawet,podczas spotykania się,mowi,ze sie zastanawia,a potem,ze chce kilka dni sam to przemyśleć.