Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chwalipiętka

Aż się kurcze pochwalę

Polecane posty

Gość Chwalipiętka

No muszę się pochwalić bo takie cudo jak mój ukochany zdarza się raz na milion lat. Mało, że jest super przystojny, męski, seksowny, zadbany, mądry, ciepły, romantyczny, konkretny, odpowiedzialny, bystry, okrzesany, kulturalny i po prostu boski to jeszcze w łóżku jest prawdziwym bogiem.Kochanek idealny. Ach... I kocha właśnie mnie :)

Gość ja_pierdole
obudź się:P

Gość Dr . VizeV
idiotka ... :)

Gość Chwalipiętka
Zazdrośniki :P Nie możecie się ze mną cieszyć tylko musicie dogryzać?

Gość ja sie ciesze razem z toba
gratuluje. Tez bym chciala taki egzemplarz. Mnie sie jednak wybrakowany mocno trafil :O

Gość Chwalipiętka
:) Chociaż Ty jedna. Ale powiem Ci na pocieszenie, że ja miałam wybrakowany egzemplarz przez kilka lat. I chyba tym co z nim przeszłam zasłużyłam teraz na takie cudo. Więc dlatego taka jestem entuzjastyczna i będę się radować tym ideałem :):):)

ale jesteście sfrustrowani jak cała Polska zresztą Nie uznajecie nikogo kto może być zadowolony z życia i szczęśliwy w związku To naprawdę jest bardzo smutne

Gość Chwalipiętka
BYŁABYM :p W PRACY SIEDZIĘ I SIĘ NUDZE TO SOBIE PRZEGLĄDAM I POSTANOWIŁAM SIĘ POCHWALIĆ. NIE BĄDŹCIE JUŻ TACY NO...

Gość Martyna spod piątki
Chwalipiętka, potwierdzam! Twój facet jest boski w łóżku i naprawdę super przystojny. :)

Gość stokroteczkaa
a goli dupe?

Gość a ja tam się nie chwalę
Mój jest stary (hm, no ja też nie młoda), łysawy i w dodatku za chudy, ale orgazmy jakie z nim mam to starczyłyby żeby obdzielić 10 kobiet :P

Gość Fax ....
Autorko, a jakie masz dowody na to, o czym mówisz? Czy to fakty, czy może Twoja wyobraźnia? Pytania pomocnicze: 1. ile skończył fakultetów? Jak rozwija się jego kariera? 2. Podobno przystojny ... Ile mierzy? 3. Co do tego seksu ... hmm .. trening czyni mistrza ... :P

Gość kesjhdnkes
a zdrowy jest? bo to chyba najważniejsze

Gość Fax ....
Co to znaczy, że jest mądry? chyba nie to, że skutecznie wciska Ci teksty? wiesz w ogóle co znaczy to słowo?

Gość XYZET
Polskie piekiełko, jak tylko się pochwalisz lub pokażesz że jest tobie lepiej to zaraz ściągają cie na dno, obrzydzają, obrażają. A do dupy z takią nacją!!!!

Gość Chwalipiętka
Ech, niestety w naszym swiecie panuje stereotyp, że trzeba mieć 5 fakultetów, doktorat, być inzynierem albo prezesem banku światowego żeby być ideałem. No i jakieś wymiary i rozmiary... Mój ukochany jest bardzo mądrym człowiekiem, który wiele rozumie i wiele docenia, ale nie wykształcenie świadczy o mądrości. Jest ambitny i odpowiedzialny za swoją pracę co odwierciedla się na jego zarobkach, ale to żadna sztuka. Ma za to oczy, które odbijają całą jego piękną duszę, dłonie, które sprawiają, że moje ciało drzy, głos, który mnie przyprawia o gęsią skrórkę i ramię, w które zawsze mogę się wtulić i wypłakać. I to jest idealne...

Gość XYZET
Jeżeli jesteś kobietą chwała Ci za te pochwały i uwielbienie dla swojego mężczyzny, mam nadzieję że Twój mężczyzna myśli tak samo. Jeżeli jesteś pedałem to spierdalaj i nie mąć w głowie normalnym ludziom!!!

Gość Fax ....
Chwalipiętka - czyli chłop jak każdy ... nic w nim wyjątkowego jak się okazuje ... Po prostu Cię przelatuje ... a Ty ochy i achy sprzedajesz ... Nic w tym nadzwyczajnego ... każda tak widzi faceta z którym chce być ... a być chce każda, kiedy zostanie przelecona ... Taka mądrość, to żadna mądrość ... :O

Gość Chwalipiętka
Ech... Jak będziecie na wszystko patrzeć w takich barwach i poprzez taki pryzmat to nigdy żadna z Was nie poczuje co to choćby namiastka szczęscia. Cieszcie się z przyjemności i przywilejów jakie Wam się w życiu przytrafiają zamiast widziec w nich zwyczajnośc. Nic nie jest zwykłe i takie jak wszystko....

Gość Fax ....
Phi ... :O Ja mam znacznie więcej wymagań ... od życia ... I czego oczekuje, to dostaje ... Sex to żadne kryterium ... żadne ... :O

Gość Chwalipiętka
A gdzie w jakiejkolwiek z moich wypowiedzi napisane jest, że to dla mnie kryterium? Chyba nie czytasz ze zrozumeiniem i jesteś źle i wrogo nastawiona nie wiem dlaczego.

Gość Fax ....
Kryterium jest bardzo czytelne ... Tylko sex jest realny ... reszta to dopowiedzenia, na które nie masz żadnego poparcia ... A po sexie takie "dopisane" cechy są normalne ... przy niewielkiej inteligencji ... :O

Gość Chwalipiętka
Dlaczego wysnuwasz błędne wnioski? Pokaż mi gdzie kryterium ideału jest przeze mnie wyznaczone jako seks? Pokaż w której wypowiedzi jest to takie czytelne aż jestem ciekawa.

Gość Chwalipiętka
A tak na marginesie: Piszesz: " Tylko sex jest realny ... reszta to dopowiedzenia, na które nie masz żadnego poparcia ... " A wcześniej: "seks to żadne kryterium... żadne" Chyba sama sobie zaprzeczasz w tych wypowiedziach. :)

Gość Fax ....
Nic nie zrozumiałaś ... :O I jak widać, nie wiesz ... że czyta się nie tylko "czarne" ... ale i sporo więcej ... Jeszcze głupiutka jesteś ... Pewnie dopiero szkoła średnia? Oby nie gimnazjum ... :O

Gość Fax ....
Nie chce mi się tłumaczyć .... Ale Twoje cytaty moich wypowiedzi nachodzą na siebie ... Ale skoro nie zrozumiałaś ... to szkoda mojego czasu na edukacje ... Grunt, że edukujesz się seksualnie ... :O