Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chwalipiętka

Aż się kurcze pochwalę

Polecane posty

Gość megawat
mój jest taki sam i jeszcze ma stypendium na studiach :D

Chwalipiętko :D Cieszę się razem z Tobą i obyś zawsze była taka szczęśliwa :D Na złośliwe i uszczypliwe komentarze nie zwracaj uwagi, zawsze znajdzie się jakiś "czarny typ" :o

Gość Chwalipiętka
Fax... Naprawdę widze, że smutne masz życie. Wystarczy tylko, że ktoś głośno ucieszy się własnym szczęsciem a Ty już podcinasz skrzydła zarzucając niemądrośc. To, że nie potrafisz wyjasnić i wskazać tego o co proszę mimo iż zarzucasz mi to, świadczy tylko o tym, że sama nie wiesz co piszesz. Przeczytaj ZE ZROZUMIENIEM jeszcze raz moje wypowiedzi. Nie oceniaj ludzi przez pryzmat wykształcenia i wieku bo zdziwiłabyś się ile gimnazjalistek potrafi wykazać się w zyciu większą dojrzałością niż 30-latki. To żaden wyznacznik mądrości...

Gość Fax ....
Co mnie obchodzi Wasze zdanie? kasjerka z tesco? Czy dupodajka? Szkoda tylko, że zejść na ziemię nie potraficie ... Mój jest genetykiem ... Autorem rozlicznych prac naukowych .. przystojny itd. A mimo to nie tworzę topików na jego temat ... Śmiem mniemać, że jest inteligentniejszy od Twojego "dmuchawca" ... więc nie kwil nad sobą ... :O

Chwalipietka - cieszę się:) Że trafiłaś na swój ideał - ja mam swój, za którego wychodzę za mąż w tę sobotę:) ale na drugi raz radzę - nie chwal się na kafeterii, bo więcej tu zazdrośników i osób, któryc nikt nie docenia, więc po co masz się denerwować. Nie wychowasz ich. Cieszcie się razem swoim szczęściem:)

Gość nie-stety
Zobaczymy jak sie sprawdzi w obliczu poważnych problemów którymi usłane jest życie ;) Życzę powodzenia ;)

Gość Chwalipiętka
Dziękuję za miłe słowa :) W obliczu prawdziwych problemów mój mężczyzna jest dla mnie największym wsparciem a ja dla niego. Na tym polega partnerstwo właśnie... Fax... Dlaczego faceta cudownego w łóżku oceniasz jako "dmuchawca"? Domyślam się, że Twój genetyk jest inteligentnym człowiekiem, ale nie możesz domniemać jego wyższości nad facetem o którym mówię bo zwyczajnie go nie znasz. Naprawdę Twoje wypowiedzi źle o Tobie świadczą i zaczynam podejrzewać iż to Ty nie skończyłaś nawet gimnazjum :( To straszne...

hahaha ale się uśmiałem Fax... "Mój jest genetykiem ... " taaa jasne ;-) Pewnie teraz szuka w sklepie żelaznym "brakującego ogniwa " :p

Gość ..lvelas.
troche zes przsadzila ....

Gość Fax ....
Ale się przejęłam ... Może faktycznie zacznę robola szukać ... Są tacy mądrzy i seksowni ... no nie? buahahaha ...

Gość Fax ....
Kiedyś dorośniecie ... no chyba, że nie ... :classic_cool:

Gość Chwalipiętka
Wskaż wypowiedź w której mowa jest o "robolach" Poza tym to chyba nie jest dla Ciebie wyznacznik? Bo jeśli tak to pozostawię to bez komentarza...

Gość Avilka
Gratuluje takiego faceta;)Oby zawsze był taki jak opisujesz.A tych co wypowiadają się negatywnie olej,bo nie warto się przejmować,niektórzy nie potrafią się cieszyć szczęściem innych,wolą stłamsić,dopiec,żeby tylko zabolało.Niektórzy nawet twierdzą,że ich partnerzy są mądrzejsi,hm...ciekawe jakimi kategoriami się kierują stwierdzając taki fakt,ale chyba nie warto się w to zagłębiać.Ciesz się życiem i tyle;)

Gość Fax ....
Idz się autorko lepiej myć .... Bo jak wróci Twój geniusz, to zapewne udowodni Ci swoją mądrość ... :classic_cool:

Gość Fax ....
Z Twojej inteligencji wnioskuję, że na tyle Cię tylko stać ....

Gość Fax ....
Owszem dla mnie istotne jest ... aby był wykształcony ... Robol w moje środowisko się nie wtopi .... Poza tym o czym byśmy rozmawiali? No raczej nie o sztuce ... no chyba, że o sztuce kochania ... :classic_cool:

Gość no nic
chwalipetko ,gowniaro :).

Gość gdyby autorka
gdyby autoka była rzeczywiscie tak szczesliwa yto by nie potrzebowala sie dowartosciowywac na kafe. Milosc nie szuka poklasku, wiec wychwalanie sie wyglada co najmniej dziwnie. Mysle ze autorka probuje wmowic cos nie tylko ludziom dookola ale i sobie.

Gość Fax ....
Niestety ... i szkoda mi takich idiotek ... :(

Gość Chwalipiętka
Fax... Ale skąd wiesz na co mnie stać? Uwazam, że męzczyzna z którym jestem to spełnienie moich marzeń i nigdy nie zamieniłabym go na genetyka. Uwielbiałabym go tak samo jako doktora, inzyniera czy pracownika budowy. Ba! Kochałabym go gdyby pracował w oczyszczalni ścieków. Bo nie to czyni z niego wartościowego człowieka. Zrozum, że zawód wykonywany nie jest wyznacznikiem miary człowieka. I zrozum, że nie zawsze dostajesz to, na co Cię stac i widze, że Twój mądry genetyk niestety dostał w przydziale kobiete mało dojrzałą. A pewnie zasługuje na mądrą i ciepłą kobiete. Ty za to jesteś zimna i sceptyczna dla wszelkich powodzeń w życiu innego człowieka. Powiedz, bo jestem ciekawa ile masz lat? Dlaczego jesteś zawistna?

Gość Chwalipiętka
Widze, że az tak nie zniosłaś krytyki, że wcielasz się pod inne pseudonimy? :) Oj, to nawet zabawne... Poza tym szczerze zasłużyłam na to szczęscie i chcę uświadomić innym, że czasem warto mieć nadzieję na lepsze życie czy miłośc bo niektórym się zdarzają takie historie. Ja wierzyłam i teraz mi się udało, ale uwierzcie, że okupiłam to latami fizycznego i psychicznego cierpienia... Ale tego nie zrozumie ktoś, kto ceni człowieka po wykształceniu (cały czas zaznaczam iż w żadnej z moich wypowiedzi nie jest napisane jakie wykształcenie ma mój mężczyzna).

Gość monika___22
A ja gratuluję Toie takiego mężczyzny :) Sama mam podobnego ;p

Gość gdyby autorka
mam nadzieje ze to nie ja jestem brana za fax. Ja akurat rozumiem ze mozna miec fajnego faceta, cenic go po tzw latach cierpienia. Ja tez mialam trudne zycie, i cierpienie wynagrodzil mi super-facet. Dla mnie jest super, ale jakos nie potzebuje sie nikomu chwalic ze jestem szczesliwa. Po co mialabym to robic? zeby inni sie gorzej czuli? to co jest piekne miedzy mna a moim mezczyzna nalezy tylko do nas, nie mam potrzeby sie chwalic. Czuje sie na tyle watosciowa, ze nie potzebuje poklasku innych. A co do fax - ona tez widze potrzebuje dowartosciowania :P

Gość naprwde
szczescie cie spotkalo ze takiego gluptoka spotkalas,zawzywszy na to ze jestes brzydka,gruba i nic nie masz mu do zaoferowania ...

Gość Chwalipiętka
Kwestia dobrych zarobków jest zalezna. Dla jednego 2000tyś to dużo a dla drugiego 15000 to mało. Przeciez to nie o to chodzi. Ambicja nie równa się z prezesowaniem prestiżowej firmie. Mój mężczyzna prowadzi swoją działalność, bardzo cięzko pracuje i wkłada serce w pracę by potem mieć tego efekty. Ale przecież nie zasób jego portfela jest w nim cudowny bo od tego mam własne ręce by zarobić (przenośnia! Bo zaraz będziecie mnie okreslac "robolem"). A jesli chodzi o ukończone szkoły... Przeciez nie to jest wyznacznikiem inteligencji. Byłby tak samo wspaniałym człowiekiem po zawodówce i po studiach. nie wymieniłam nigdzie jego wykształcenia, zawodu i statusu finansowego bo to nie istotne. A tym, którzy tak jak Fax... sądza, że seks nie ma znaczenia dla udanego związku i więzi między partnerami niestety wróże z czasem kryzys... To nie jest chęc pochwalenia się, że "ja mam lepiej a wy nie". Zwyczajnie cieszę się, że coś takiego mnie spotkało i chce się ta radością podzielić....

Gość Babcia Helenka
Dziewczyna jest szczęśliwa, bo z wzajemnością zakochana - NIC w tym dziwnego, że chce się tym pochwalić - całemu światu :D Co Wy - nigdy zakochani nie byliście ? Nie pamiętacie już różowych okularów ? ;-) Ja tam pamiętam ! :D A tu - nagle wielka dyskusja o wyższości "dmuchawca" nad "genetykiem" lub na odwrót 😭 Oj dzieci, dzieci 😡