Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chwalipiętka

Aż się kurcze pochwalę

Polecane posty

Gość Chwalipiętka
Nasz naród jest złośliwy i zawistny :) A ja i tak się będę cieszyć :))

Gość avilka_24
Gdyby autorka Zgadzam się z Tobą.Szczęściem nie trzeba aż tak się obnosić.Ktoś może poczuć się urażony,gorszy,itp.Jeśli jest się w udanym związku należy dbać o to,żeby taki pozostał a chwalenie się przed innymi nie przynosi nic dobrego,może jedynie zaszkodzić jak już zauważyliśmy znalazły się osoby,które ostro skrytykowały autorkę tekstu.Dobrze,że ma takiego faceta i oby było tak zawsze,ale nie na tym rzecz polega,żeby się przechwalać.W związku dwojga ludzi m.in piękne jest,że należą do siebie,mają swoje sprawy,tajemnice,swoje życie i nie powinno się mówić innym o tym jak to piękny jest związek lub też jaki nieudany.Każdy powinien takie sprawy zatrzymać dla siebie;)

Gość Babcia Helenka
A ciesz się dziecko, ciesz :D I Powodzenia życzę

Gość haha_hihi
Ciesz sie, ale po cholere to piszesz, nikogo to nie obchodzi ze ty jestes szczesliwa. My ez jestesmy szczesliwi ale dla siebie a nie po to by sie chwalic. wez przestan.

Gość Gratuluję Chwalipiętce
Nie znam Cię ale miło mi czytać, że jesteś szczęśliwa. Wiele osób nie potrafi docenić tego co ma. Wierzę, że Twój stan dodaje Ci skrzydeł i pomoże pokonać wszelkie przeciwności, z którymi musi się borykać każdy człowiek. Szczęśliwie zakochani są silniejsi, ich życie jest piękniejsze. Życzę Ci aby ten stan trwał wiecznie 🌻 Dziękuję za poprawę humoru i wniesienie odrobiny wiary i nadzieji na lepsze życie na nieco splugawionym już forum kafe. Bierzcie przykład malkontenci. Wy też możecie być szczęśliwsi.

Gość Chwalipiętka
Dziękuję :) W sumie to nie wiem dokąd ten świat zmierza skoro szczęsliwi ludzie nie powinni się cieszyć i radować. Najlepiej jakbym napisała, że moje życie jest do d... i zaraz się powieszę. Wtedy byście mnie też skrytykowali bo zamiast się cieszyć to smęce. Prawda jest taka, że jak ktoś jest szczęsliwy to drugiemu żal. A ja się nie przechwalam i nikomu nieczego nie ujmuję lecz chcę właśnie Wam pokazać, że wystarczy, że komuś się powiodło by już go oceniać i mieć za niemądrego. Życzę Wam wszystkim by Wam też się ułożyło tak jak mnie i byście umieli docenić to, co naprawdę jest wazne w drugim człowieku i cieszyli się z tego każdego dnia. I byście innym pokazywali, że można, że da się że czasem marzenia się spełniają. I nie bądźcie tacy zgryźliwi bo z takim podejściem, że jak mas to siedź cicho i się sam ciesz to daleko nie zajdziemy jako ludzkość :(

Gość mała bestia...
Gratuluję Ci wspaniałego i mądrego mężczyzny, cieszę się razem z Tobą, że trafiłaś na taki ideał, na takie cacko, na takiego genialnego kochanka itd itd... Współczuje Twojemu facetowi zadufanej w sobie, pustej, próżnej i zakompleksionej kobiety. A! I głupiej jeszcze, bo nie słyszałam o czymś takim, aby się o kimś mówiło "niemądry" jak już to "głupi" po prostu. Wniosek i podsumowanie: "żałosne" Hm, żeby tak przypadkiem ktoś mnie nie posądził o to, że zazdroszczę, to powiem, że chociaż mój mężczyzna jest młody, to jest mądrym i wykształconym człowiekiem. Zdobył pierwsze miejsce w konkursie ogólnopolskim, skończył studia, teraz jest na podyplomowych... a na tym nie kończy swoich planów związanych z edukacją, zarabia też b. dobrze i w łożku jest boski. Nie piszę tego, aby się pochwalić, ale żeby uciąć zbędne docinki w moją stronę. Pozdrawiam.