Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ninaaaa08

do kiedy moge złozyc papiery na studium?????

Polecane posty

Gość Ninaaaa08

i chciałam was zapytac bo zastanawiam sie na jaka specjalizacje -technik usług fryzjerskich -dekoratoer wnętrz -wizaz i stylizacja paznokci -technik masazysta nie moge sie zdecydowac

Gość miohuih

Gość agatannnn
a wybrałaś już szkołę?? czy z tych podanych zawodów coś cie interesuje masz predyspozycje do wykonywania okreslonego zawodu, żebyx byc dobrym fryzjerem trzeba mieć do tego dryg, tym bardziej do dekorowania wnętrz

Gość NIna08
tak mam juz upatrzoną szkołe ale nie wiem czy nie obudziłam sie za pozno i czy mnie tam jeszcze przyjmą, chociaz słyszałam ze mozna składac do konca sierpnia ale nie wim czy to prawda. tak z tych zawodów które są tam podane czyli 14 wybrałąm te 4 które mnie interesuja. najbardziej lubie rzeczy zwiazane z kosmetykami czyli wizaz i stylizacja paznokci. ale patrze tez jaki zawód jest dobrze płatki i jaki jest zapotrzebowanie na dany zawód. fryzjer bedzie potrzebny zawsze, a dekorator moze dobrzez zarabiac. no wszystko mnie interesuje i nie wiem na co sie zdecydowac

Gość agatannnn
jeśli będziesz dobra w swoim zawodzie to zawsze dobrze zarobisz, jak cie interesuje kosmetyka to nie lepiej wybrać szkołę specjalizująca sie w tym?? w jakim mieście szukasz szkoły??- może coś Ci polecę

Gość NIna08
olsztyn. ale mogłby mi ktos odp do kiedy mniej wiecej przyjmuja i czy nie ejst jeszcze za pozno na składanie papierów

Gość moja córka składała
w Olsztynie.Termin był 26.07. Był egzamin sprawnościowy i rozmowa kwalifikacyjna. Dostała się.

Gość agatannnn
WEJDZ NA STRONE TEJ SZKOŁY I SPRAWDZ ALBO ZADZWOŃ TAM

Gość moja córka składała
Dodam-technik masażysta

Gość NIna08
nie napewno nie do lipca. bo nastronie jest napisane ze nabor cały czas trwa ale nie ma do kiedy

ja zlozylam papiery na wizaz i stylizacja paznokci w rzeszowie i nabor trwa do konca sierpnia

Gość Nina08
własnie tez sie zastanawiam nad tym kierunkiem. mi sie tez wydaje ze do konca sierpnia. bo do konca lipca to na studia. musze tam zadzwonic

Gość nie panikuj
znajac życie to nawet jak zlozysz we wrześniu to cie przyjmą

Gość oby tak bo boje sie
ze zostane na lodzie

Gość gość
Ja tez się obecnie zastanawiam nad studium, może psychologia tutaj www.psychologia.org

Gość gość
Mysle, ze masz sporo czasu, ja jeszcze dostalam się w trakcie roku na studium tutaj www.psychologia.org