Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Coca Cola Zero

Kupiłam przeterminowaną Colę-data ważności była zaklejona...

Polecane posty

Gość Coca Cola Zero

Wczoraj kupiłam 2 litrową Colę, w normalnej cenie - 4,99 zł. Dziś zaciekawiło mnie czemu ma naklejone dwie ceny i tak ot, jedną odkleiłam, a tam data ważnosci 01.2009. (napewno data ważności, a nie produkcji). NIestety nie mam paragonu, ale szlag mnie trafia na takie chamstwo i oszutwa! Już pal sześć moją colę - ale co mogę zrobić?! W sklepie jest cała lodówa tych przeterminowanych butli z zaklejonymi datami. Czy mogę wziąć tę moją i powiedzieć,że chcę zwrotu pieniędzy ? I powiedzieć, że takie same tam stoją... i zażądać usunięcia ich? Mogę ich postraszyć sanepidem czy jak?

Gość idz i kup jeszcze raz
i wez paragon i kluc sie z nimi strasz sanepidem . chamstwo nie zna granic!

Gość Cola Zero
Chyba tak zrobię, chociaż korci mnie żeby od razu zadzwonić po Sanepid. Moja awantura nie wiele im zrobi, skoro takie prakryki urządzają... aż w końcu jakiś dzieciak czy ktoś się zatruje.

Gość ja bym dzownila od razu
skoro sprzedaja cole to moze i jeszcze inne rzeczy ;P jak dostana kare to sie moze opamietaja, a tak to oddzadza ci kase ale znowu kto sie natnie...

Gość To znowu tylko ja...
Przepraszam, że niepotrzebnie wszczęłam zamęt. Okazało się, że nie chodzi o 01.2009, a 10.2009. Nie przyjrzałam się i spanikowałam, dodam, że urosły mi też jakieś wrzody na języku więc byłam pewna,że chodzi o colę. Ech... Co złego to nie ja! Nie martwcie się!

Gość n ie idź do sklepu tylko od ra
zu do sanepidu dzwoń bo tobie może i sklep zwróci kasę i przeproszą ale jak kto inny kupi coś i się zatruje to będziesz niemal tak winna jak sprzedawca.