Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kkoocchhaamm

co ja mam zrobic?

Polecane posty

Kocham go niesamowicie, wyszedł do pracy, a ja wiedziona ciekawością włączyłam sobie jego gg. Okazało sie, że podczas moich nieobecności rozmawia z jakimiś dziewczynami poznanymi na czatach, było tam wiele podtekstów, próśb o umowienie, niby w formie żartów. Tak mi źle. Pomóżcie proszę. Co zrobic?

Gość zdradza cię i zrób to samo
najlepiej z jego najlepszym przyjacielem

Gość emocion
3/4 z nas robi to samo w pracy ;-)

z jego strony to zapewne nic takiego:) faceci wchodza na czata żeby sobie po prostu pogadać;) a że dziewczyny myślą inaczej...to chcą się spotkać... nie koniecznie w celu...wiesz jakim:):) nie masz się o co martwić;) ale jednak powiedz to mężowi i zobacz na jego reakcje:)

Zadzwoniłam do niego do pracy i powiedziałam, że mnie zawiodł i rozczarował i jestem załamana. Powiedział, że nic takiego nie robi, zdenerwował się i dodał, żebym dziś nie robiła obiadu, bo on nic ode mnie nie chce, albowiem się na mnie bardzo zdenerwował i tyle. A ja płacze, bo doczytalam, że podał jakiejś numer telefonu i mieli się umówic na piwo, chyba nie poszedł, ale strasznie mnie to boli. W tych rozmowach jest tyle podtekstów z jego strony że masakra.

Gość blondi753
Jak przyjdzie do domu to z nim poważnie porozmwiaj. Powiec co czujesz, że takie zachowanie cie boli, spytaj co by zrobił na twoim miejcu. A jeżeli bedzie nadal to ciągnął i oleje twoje słowa to daj se z nim spokój.

Gość ty go kochasz szalenie a
on cie znacznie mniej( jesli w ogole). Pomysl i zdecyduj czy ci taki uklad odpowiada- bo raczej tego nie zmienisz, skoro razem miszkacie