Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

91mm

Escapelle, pigułka po Wpadka, pęknieta prezerwatywa.

Polecane posty

Witam. Wczoraj przeżyłam wyjątkowo nieprzyjemną sytuację, a mianowicie mojemu chłopakowi pękła prezerwatywa podczas stosunku. Działo się to pod wieczór, ok godz. 23. Całą noc nie mogłam zmrużyć oka. Rano natychmiast udałam się do ginekologa w przychodni. Okazało się, że na wizytę trzeba czekać tydzień. Dostałam numer od koleżanki do prywatnego ginekologa. Zadzwoniłam. Kazał nam przyjechać o 19. Przypuszczam, ze lekarz wypisze mi receptę na Escapelle, tabletki "po", działające do 72h. W związku z tym mam kilka pytań do doświadczonych osób. 1.Czy ginekolog będzie mnie badał czy tylko wypisze receptę? 2. Ile może mniej więcej kosztowała prywatna wizyta i ta pigułka? 3. Czy po tym leku mogą wystąpić skutki uboczne? Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam.

Gość evaaaaaa
W związku z tym że poszłam do lekarza tylko po tabletkę lekarz mnie nie badał, mogłaś powalczyć o wejście bez numerka bo to jest tylko wypisanie recepty, u mnie w mieście wypisanie kosztuje 50 zł , tabletki też okolo 50 zł, przepisane bez badania