Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość face_to_face

Ładna ale za wysoka

Polecane posty

Gość face_to_face

Hej dziewczyny, mam problem. Podoba mi się pewna dziewczyna. Jest ładna, w miare proporcjonalna ale... wysoka. Ja wysoki nie jestem, mam niepełny metr 170 i jak sobie wyobraże to że idziemy ulica itp itd to mysle "kurde niezła polewka, wstyd dla niej i troche dla mnie". Taka prawda. Jak ja zobaczyłem wiedziałem ze ma to coś w sobie, jest ładna z twarzy, zabawna, świetnie sie ubiera, nie jest szczupła, tylko kobieca ale ma wszystko w normie. Jak idzie ulica to nie moge oderwac od niej wzroku, patrze sie na jej nogi tez. Gadaliśmy. Ona mnie strasznie rozsmiesza. I nie wiem co robic w tej sytuacji. Teraz sa wakacje..ale jak zacznie sie nowy rok akademicki to bedzie znowu to samov"patrzenie i nic nierobienie"...żenada :(

Gość tak pytam....
a ile ma wzrostu tak na oko??

moj chlopak jest z 4 cm nizszy ode mnie, mam 183cm, mi to wogole nie przeszkadza, a on sie wkurza, ze jest nizszy. mimo wszystko to nie taki problem ;]

to jak my ci powiemy "bierz sie" za nia, to to zrobisz?, a jak nie, to nie. Chlopcze, to ty musisz wiedziec czego chcesz i co ci ewentualnie przeszkadza a co nie...no oczywiscie ona tez ma prawo glosu. Skad my mamy wiedziec czy ona traktuje cie jako kumpla czy jako cos wiecej.

Gość rreerr
a gdzie glosy, ze facet jest kurduplem i ze prawdziwy mezczyzna zaczyna sie od 1.80, nizsi nie maja szans na dziewczyne?

Gość face_to_face
Ma z 175 ale różnica jest widoczna. Czy jej się podobam ? Z jej zachowania wydaje sie ze tak, ona widzi ze patrzę na nią, uśmiecha się do mnie, od poczatku mieliśmy kontatk wzrokowy ale nikt z nas czesc nie powiedział bo sie nie znaliśmy, poznaliśmy się przez wspólnych znajomych, prawda jest taka ze mógłbym miec każdą mojego wzrostu albo niższa ... ale jej wzrost to masakra.. nie wyobrażam sobie jak siada mi na kolanach ... zaaaal... ale kurde nie pojde do niej i nie powiem "hej jestes wysoka ale mam to w d... chodzmy na kawe i nie ubieraj szpilek"... bo by mi dała z liścia

Gość moje zdanie na ten temat...
ja bym powiedziała że 200cm to dobry wzrost i co z tego, to zależy od konkretnego przypadku, jak facet ma to 'coś' które bynajmniej nie zależy od wzrostu to nie ma żadnego znaczenia:-) 1,70 dla faceta to raczej niski ale jednak normalny i spotykany wzrost, wiec jeśli laska nie ma więcej niż powiedzmy 180 to ja problemu nie widzę, jakby miała to i tak to jej zdanie na ten temat będzie się liczyć... musi zaiskrzyć i tyle:-) powodzenia

Gość moje zdanie na ten temat...
jeśli wnioskujesz ze możesz jej się podobać to jej to chyba jednak nie przeszkadza, nie:-)?? przestań o tym myśleć i spróbuj dalej naturalnie rozwinąć tę znajomość:-)

Gość face_to_face
Naturalnie rozwinąc tą znajomość to ja próbowałem.. zaoferowałem nawet raz pomoc w pożyczeniu jakiejs głupoty bo potrzeboała..ale tak mnie zatkało przy niej ze szok.. nie potrafiłem słowa wydusic.i to mnie wku...rza:) wszystko pieknie fajnie. ..ale nie zyje na odludziu. ona ma prawie wszystkich wysokich znajomych. wysokie ładne przyjaciołki, wyżsi ode mnie goscie sie koło niej kreca.. wiec mysle.."po cholere tak sie meczyc" znajde taka z 1 65 i po kłopocie ...ale ciagle mi ona w głowie siedzi jak wirus. a najgorsze jest to ze ona moze domysla sie ze sie jej podobam i mysli tak samo jak ja ....zaaaaaal. :)

romantyczna sprawa:) predzej czy później,jeśli nie wycofasz się,okaże się na ile ten wzrost przeszkadza,a na ile jest sprawą drugorzedną, powodzenia:)

Gość moje zdanie na ten temat..
startuj do niej jak do każdej normalnej dziewczyny, nie myśl o tym wzroście to naprawdę nie stanowi aż takiego problemu jak tobie się wydaje:-) może się nie uda ale dowiesz się tego dopiero jak spróbujesz...

Gość oj tomek tomek

Gość oj tomek tomek
dlaczego autor zamilkł ?

Gość face_to_face
ech dziewczyny jakby to wszystko było takie łatwe, każda mówi że próbuj, startuj, bierz sie za nia ... a jak nie wypali to co ?:> wstyd hańba i poniżenie. Może i głupi jestem ale dziwnie bardzo dziwnie byśmy razem wygladali, owszem ona jest reprezentacyjna ale nie w mojej lidze, tzn przy moim wzroscie.. a póki co trzeba trzymać fason i liczyć sie z tym co mówia ludzie. tzn Kumple ja lubia strasznie, ale inni? słysze juz ironiczny smiech mego sasiada ;);p. Faken szit nie wiem gdzie ja stałem gdy wzrost rozdawali, podobam sie dziewczynom to wiem jej na pewno tez, tylko ten wzroooost ;/. Nie wiem czy to wszystko takie romantyczne ale to mnie tak wkur...a czasami ze mam dość. Zobaczmy co dalej... bo ja nawrtnie mam jej nr telefonu ani gg .. bo po co i tak sie nie odezwe, szorstki raczej jestem, ona jest znajoma kolegi z paczki i jak sie bym odezwał to smiech;p :) żaaaaaaaal.

Gość rympał
Odpuść sobie. Wyobraź jaką ma studnię głęboką. W życiu sobie nie poradzisz ze swoją małą fujareczką.

Gość face_to_face
fajnyś ale ścisz ;p

Gość jam harry potter
facet to ty kurdupel jestes :classic_cool: wez nie startuj do niej, narobisz se wstydu :classic_cool: 🖐️