Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecznie_nienajedzona

DLA TYCH, KTÓRZY KOCHAJĄ JEŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

ŁĄCZMY SIĘ! ile potraficie jeść najwięcej w ciągu dnia?:P:D

Gość też wiecznie głodna....
duuuuzżżooo.... aż bałabym się zsumować kalorycznie i ilościowo;-) a jak sobie radzicie z wagą??

xD hello wlasnie wpierdzielilam obiad i Grzeska xxl i mi malo troszke ... :P

ja waze 60 .. mam 175 wzrostu wiec chyba nie jest zle.. kolezanki sie dziwią czmu nie jestem gruba skoro tyle wpierniczam:D fart

ja zjadlam na obiad 8 pierogów :P:D i zaraz cos jeszcze:D

Gość wichrowe lasy a nie wzgorza
obiad i grzesiek?... ja jem duza pizze, 3 lody Magnum po tym, garsc orzechow, 5 krazkow mietowych, mala miske popcornu, 2 male paczki czipsow i jeszcze jednego loda na desr. Za fodzine znow jestem glodna. Niestety waze 70 kg na 175 cm:(

Gość ACdsZ
8 pierogów?? co to jest?! ja do tych 8 pierogów dokładam drugie tyle, plus sos z mięsem i mizeria ;d

no piewsze obiad potem grzesiek of course:P ale po 19 staram sie juz nie jesc przewaznie

8 ruskich pierogów to sporo kcal:D a jak Wasza waaga?:D

Gość wichrowe lasy a nie wzgorza
ja tylko mowie, ze to wczale nie tak duzo

aden - jest POKEMONIASTE, rodem z podstawówki:O

to ile Wy jecie? ja w sumie zalezy jaki dzien, czasem mam tak ze moglabym godzinami wpierniczac zarełko, najbardziej mi podchodzą laysy solone:) a czasem nie musze nic jesc :P ale to niestety zadziej sie zdarza:P

sniadanie - grzanki z serem, herbata slodka z cytrynka, jogurt z musli, wafelek II sniadanie - serek wiejski, bulka, salatka sledziowa, precelki i pa;luszki slone koniecznie, lub paluszki ptysiowe z cukrem, brzoskwinie, jogurt, kanapki z serem, pomidorem salata ogorkiem malosolnym i rzodkiewa obiad - ziemniaki z koperkiem, mieso (mielone, udka w curry, sledz w smietanie z cebulka, watrobka z cebulka - oczywiscie do wyboru) w tak zwanym miedzyczasie - chipsy, kruszynki z czekolada, paluszki, piwko najlepiej dwa Żubry, cola, pączki serowe wlasnej roboty, lub frytki z baru obok kolacja - jesli mam jeszcze na nia sile - twarozek ze wszystkimi mozliwymi dodatkami, jajko, serek, rzodkiewka, pomidory, nalesniki z owocami waze 65 kg, mam przecietna budowe ciala jestem strasznym zarlokiem!!! i ciagle mi malo

u mnie najgorsze jest to, ze jem nawet jak nie chce... a nawet jak mam mdłości! masakra, to jem na sile, tak sobie:P:D

ja mam czasami tak, ze malo jem, np tylko kromke na sniadanie jakis tam obiad w przelocie i koniec, a czasami to jem i jem, ale nie jem na sile, jak juz nie moge to nie, nie wciskam na sile

bonkafen- a tyjesz??? i jaki wzroost???

modnisia idz robic loda lepiej kazdemu to wyjdzie na dobre :)

;/

nie mam tendecji do tycia, wrecz przeciwnie, uprawiam duzo sportu, plywam na basenie 2 razy w tygodniu, duzo chodze wszedzie pieszo, zamiast wsiadac do autobusu, jezdze na rolkach, ostatnio schudlam 5 kilo, wazylam okolo 69-10 kilo, spadlo mi do 59, ale to za sprawa hormonow tarczycy, teraz mam 62/63 na czczo, wzrost 170cm kupe tez robie jak kazdy nie lubie anorektyczek

z tą kupą to było na jaja :) ja tez nie lubie anorektyczek, lubie kobiecie krztalty tez uprawiam sport, dzis bylam na wycieczce rowerowej z chlopakiem i jestem zdziebłko zmeczona:P

hehe, Aden masz racje - chociaz jedna mysli normalnie, facet chce za cos zlapac, a nie ogladac kosci. ogladaliscie hot or not?

ok laseczki , właśnie idę na rower, odezwę się wieczorem!:) ps: właśnie zjadłam loda:D