dori123 0 Napisano Lipiec 29, 2009 Podczas stosunku partner wkładał go we mnie ale nie skończył w środku,jednak z jego członka wydzielał się śluz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dori123 0 Napisano Lipiec 29, 2009 Czy jest szansa że mogłam wpaść? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie ma szansy Napisano Lipiec 29, 2009 jesli brałas tabletki regularnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość edseeeee Napisano Lipiec 29, 2009 y... przeciez bierzesz tabletki.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dori123 0 Napisano Lipiec 29, 2009 Ale z tego co wiem to jest to możliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edessa 0 Napisano Lipiec 29, 2009 przeczytaj moze najpierw ulotke masz jakies 0.2% szansy jak mezczyzna ma wytrysk w tobie twoj nie mial wiec o czym ty mowisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o głupotach Napisano Lipiec 30, 2009 mówi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach