Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anastesia_99

Chce mi sie plakac, i krzyczec z zalu...

Polecane posty

Gość Anastesia_99

Mój glupi chlopak z którym mieszkam, kretyn i idiota przejebal wszystkide nasze oszczednosci na maszynach do grania w pubie ;( cale 11.000 tysiecy poszlo sie poprostu ..wiecie gdzie ;(( boze jestem taka zla na niego co za imbecylllll ;((( powiedzcie co mam zrobic teraz? bo ja nie umiem mu wybaczyc..mysle nad zerwaniem i wyprowadzeniem sie.. czy moze mam zostac? ehh nie wiem juz co mam robic ?? to bylo odlozone na wakacje i na dom a teraz nie mamy nic tylko 200zl na koncie i wyplaty za tydzien ;(( jeszcze pozyczka do splacenia.. ja sie zalamiee ;(( zabije gooo aa ;(((

Gość powiem jedno
odejdz, nie ma szans zebys mogla z takim czlowiekiem spedzic zycie, prezykro mi

Gość olalalalala
11 tys to baardzo duzo pieniedzy!! masakra dlatego lepiej nawet nie zaczynac grac...

Gość lachudra
i jeszcze masz wątpliwości :O

Gość Anastesia_99
To bylo tak ze ja wiedzialam ze on gra, ale gral za swoje jakies tam grosze.. np bral sobie z wyplaty 50 zl i szedl czasem wygral cos.. ale tylko ze swoich pieniedzy. a nie wspólnych!! mial ich nie ruszac kretyn ;( ja go kocham glupia jestem na pewno mu wybacze bozee ;(((

Ja by takiemu powiedziała,że ma czas na pokazania ci,że zmądrzał a jak nie odejdź. I niech idzie na terapię. Bo to nie jest normalne. Bądź przez ten czas chłodna i czekaj.

Gość 1000567
moja rada zerwij z nim..przeciez taki czlowiek ma problem z hazartem... nie jest odpowiedzialnym człowiekiem jak widac bo 11 tys to jest duo kasy...

chłopak... przegrał ...wasze... oszczędności?  Nieważne, potraktuj to jako palec boży i wskazówkę co do przyszłości z nim. Ciesz się że nie zastawił hipoteki na "waszym" domu.

Gość Anastesia_99
On mnie przepraszal juz caly czas, kwiaty kupil powiedzial ze zdobedzie te pieniadze spowrotem, bylam taka zla wyrzucilam te kwiaty do kosza powiedzialam mu ze jest zwyklym nikim juz dla mnie, ze nasze marzenia sie zapadly i kolejne 5 lat zbierania kasy to nie dziekuje moze zobie isc do innej i mieszkac z nia w kartonie jak chce ;(( a on na kolanach w pokoju przepraszal mnie

Gość Anastesia_99
jestem az rostrzesiana bo nie wiem co powiem rodzica, przeciez tata mnie zabije bo od poczatku Artur mu sie nie podobal ;(((((

Gość słusznie myslisz nad zerwaniem
niedpowiedzialny calkowicie. Moze warto stracic 11 tys zeby nie stracic z nim calego zycia. Przynajmniej wiesz z kim masz do czynienia. Zerwij a forse egzekwuj.

to jest choroba,jak każda inna. Daj mu wybór. Terapia albo koniec.Jeśli było ci z nim dobrze to nie rezygnuj tak łatwo. Niech załatwi tą kasę,później terapia. A nuż zmądrzeje.

Gość Anastesia_99
On nie zalatwi tych pieniedzy predzej pojdzie siedziec, bo podczas klutni i szarpaniny w domu wyznal mi zebym go nie zostawiala bo ma dlugi i moze mu sie cos stac i nigdy go nie zobacze juz ;( to CO ja mam zrobic boze ja juz nie wiem, ide do sasiadki na papierosa bede wieczorem jak ten idiota wroci z pracy, ciekawe co wymyslil pff ;(

Gość lol jeszcze bedziesz jego
dlugimspalacac hehehe poto ci chce zatrzymac xD cale zyie bedziesz robic na jego nalogi a o wakacjach i domu to zapomnij juz teraz ;) mozesz co najwyzej pooglada szczesliwe rodziny ktore wspolnie oszczedzaja na nowy samochid i studia dla dzieci ;P z takim facetem zeka cie kupowanie zarcia w lidlu i ubran w szmateksach ;p

Oj jeśli ma długi to inna sprawa. Nogi za pas i niech ci oddaje twoją część kasy.

badz z nim dopoiki nie odpracuje twojej czesci ja olalam chlopaczka z ktorym sie spotykalam, a przez ktorego dostalam mandat jakbym wytrzymala z miesiac to by moze zaplacil jak obiecywal ech

To nałóg jak narkotyki czy alkohol. sp..laj gdzie pieprz rośnie kasy z pewnością nie odzyskasz. Dla ułatwienia powiem Ci w tajemnicy, że licytacja ruchomości często odbywa się w mieszkaniu dłużnika. jeśli masz ochotę na ekstremalne przeżycia to zostań z nim.

chyba kazdy artur ma jakis nalog..moj akurat lubi sobie wypic :( tzn lubił ale dla mnie juyz od 3 tygodni nie bierze nic w usta..

Gość biedna dziewczyno
i ty się jeszcze zastanawiasz, czy masz go rzucic???? oczywiscie, ze tak! i to z hukiem!

Gość Anastesia_99
jEZU.. Jestem przerazona z tego co mówicie, w zyciu nie mialam do czynienia z takim czyms... nawet nie znam zadnego hazardzisty ;o a w ogóle to my nie mamy zadnych problemów prócz tego co odwalil wczoraj.. jezu przeciez bylismy tacy szczesliwy on taki dobry i w ogóle, glupia ze nie przewidzialam tego do czego takie niewinne gierki moga doprowadzic ;( wlasnie wrócilam od sasiadki i ona wrecz kazala mi sie natychmiast wyprowadzic i zostawic go. Ale Artur wróci za godzine z pracy i zastanie puste mieszkanie, nie wiem czy to ma sens moze cos wymyslil.. pomysle jeszcze nad wyprowadzka na szczescie mam gdzie isc. Ale z drugiej strony jak mam to zrobic serce mnie kluje ze mam zostac bez niego, jestesmy razem 6 lat juz prawie i sie kochamy mocno. BOZE CO ON ZROBIL WSZYSTKO ZEPSUL ;(((

Gość zalosna jestes wiesz
Boze Ty jetes glupsza niz on! jeszcze sie zastanawiasz co robic , zal mi Cie, glupia siksa kolejna "ale ja go kocham" :O:O:O

Cóż, natychmiastowa ewakuacja, innej opcji nie ma. Ten twój chłop to kretyn do potegi entej :D Chociaż jak widzę to dużo ludzi ma z tym problem, do knajpy do której chodzę przychodzą goście, którzy przegrywają na maszynach pensje i emerytury.

Gość Anastesia_99
HAHAHAHA ZROBILAM SOBIE Z WAS JAJA!!!! WY PUSTAKI SIEDZICIE NA FORUM I NIC NIE ROBICIE A JA TU MAM NIEZLY UBAW PRZED KOMPEM Z KUMPLEM HAHAHAHA ;]

Gość Anastesia_99
HAHAHAHAHAHA