Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sis85

mlae czy duze piersi

Polecane posty

Gość sis85

hej dziewczyny...pewnie nie jedna z was ma duze piersi a co z tym gronem dziewczyn-kobiet co maja male piersi...czesto slyszy sie ze duze so lepsze oby napewno?

Gość 98765
raczej napewno duze sa lepsze bo kazdemu facetowi bardziej podobaja sie duze..ja mam małe i to jest moj zyciowy kamplesk

Gość sis85
ja tez mam male...ale moj kolega mowi tak "najwazniejsze zeby zmiescily sie do kieliszka "

Gość srednieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość sis85
mysle ze jestem juz na tyle "stara" ze zdazylam sie do nich przyzwyczaic aczkolwiek kompleks pozostaje...nasluchalam sie juz w zyciu jak wygladam i co to za 2 pryszcze na mojej klatce piersiowej...no coz nie moge tego narazie zmienic...uzbieram sobie pieniadze na operacje powiekszania biustu i moze jakos bede wygladac !!!

głupia jesteś. Ja mam duże i non stop zastanawiam się czy aby mój men nie uważa,że są obwisłe,jakie będą za 15 lat(mój najgorszy koszmar) i jak o nie dbać,żeby mi się nie obijały o kostki w nogach:) dziewczyno duże piersi = prawdopodobnie rozstępy,obwisłość,sflaczałość itd itp(oczywiście jeśli je zaniedbasz). ZAZDROSZCZĘ CI!

Gość reere
a mlae nie moga byc obwisle albo miec rozstepow? O kazde cycki dbac trzeba.

Gość 98765
mi przy moim faceci fstyd mi sie rozebrac bo od razu mysle ze mam małe piersi..

Najlepiej jest pokochać to,co sie ma.Czasem to trudne w praktyce,ale warto zmienić podejście.Innym wyjściem jest zadręczanie się przez całe życie,tylko czy to ma sens?

Gość sis85
male so do bani , nie moge zalozyc bluzki z dekoldem bo przeciez nie ma co pokazac,o bikini i wypadzie na basen czy na plaze moge zapomniec...a moj ex mowil ze sa fajne ale poskarzyl sie swemu koledze ze nie ma za co zlapac i czym sie pobawic i dobrze ze mam chociaz fajny tylek bo inaczej byloby zupelnie do bani!! co za prostak i jak tu poznac kogos nowego? jak dojdzie do sytuacji intymnej i co wtedy wstyd?? czy tekst typu wez mnie tam nie dotykaj??? noo zrazilam sie..najlepiej to miec normalne a nie takie krosty! mam 24 lata i juz raczej nie urosna :(

Małe tez mogą mieć,to jasne ale prędzej dorobią się ich te duże. Taka prawda niestety. Wystarczy mały spadek wagi i już 2 nowe. Paranoja. Masz chłopaka?

Aha nie masz,sorki nie doczytałam. Słuchaj kochana. Twój facet był płytki. Poza tym pomyśl,że nawet jeśli trafisz na takiego który będzie chciał zerknąć na większe to za 20 lat jak popatrzy na te które były duże będzie się tylko cieszył,a nawet wcześniej. Facet tacy są,że zawsze patrzą na to,czego nie mają.

Gość sis85
nie mam chlopaka...chyba juz nie chce miec...

Gość sis85
no niestety kolesie zawsze chca duze,po co chyba zeby sie pochwalic kolegom i powiedziec ahh moja panna ma wielkie cycki ...