Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet pyta

czy jest szansa...

Polecane posty

Gość facet pyta

czy facet 36 letni dość przystojny , kawaler,z dobrą pracą ma szansę u 22 latki ? :( Powiedzcie szczerze..

Gość Krokodylowy
nastąpi zatrucie starymi jajami

Gość konsultaantka
he he opisałas w samych pozytywach wiec dlaczego nie??!!

Gość facet pyta
napisałem to co może jej się we mnie spodobać.. to co może w pewnym stopniu zrekompensować mój wiek. Wady oczywiście też mam jak każdy. Ale nie o to tu pytam tylko czy 36 lat dla 22 latki to bariera do zniesienia?

Gość Marysia_Kraków
Poznałam moją miłość gdy miałam 22 lata (mam 29) a on 33:). Dla niego zostawiłam ówczesnego chłopaka z którym byłam 2 lata. To była miłość od pierwszego wejrzenia. Był wykładowcą na mojej uczeni (ale nia na wydziale). Od roku jesteśmy szczęśliwym małżeństwem. Życzę Ci powodzenia:)

Gość szczeze
rczej nie. jestes TROCHE za stary. mógłbyś byc jej ojcem

Gość Marysia_Kraków
Jaka bariera? Dla mnie barierą byłoby: chamstwo, brak kultury osobistej, wykształcenia. Ale 14 lat. Bez przesady;)

to juz wszystko od niej zalezy..14 lat to duza roznica w wieku, jak dla mnie za duża ale moze ona nie widzi przeszkody...

Gość Marysia_Kraków
Chyba to kwestia gustu i indywidualnego podejścia. Dla mnie od zawsze równolatkowe byli infantylni. Dopiero ze starszymi o około 5 lat mogłam pogadać. Ale ja zawsze była poważniejsza od rówiśnic. Tak więc to może ja byłam "inna";)

Gość powiem Ci coś
moja była poznała będąc w związku ze mną pana 36 letniego. Ona miała 24l. On sie zakochał ona pobawiła po drodze miała 4 innych w tym mnie :) a na koniec dostał kopa w dupe. Dlaczego? ona miała 24 lata i chciała sie jeszcze bawić, na dyskotece, z koleżankami z facetem tak ale takim żeby nie musiała się jego wstydzić sie przed koleżankami (jego wieku). Dla panny 22-25 letniej związek to nie dbanie o dom, pranie sprzątanie gotowanie, Co jej zaoferujesz? twoje zmęczenie po pracy albo sobotę wieczór przed telewizorem??

Gość wcale ze nie
a myslisz ze 14 latek nie moze zapłodnic dziewczyny?? To sie mylisz

Gość Marysia_Kraków
A ja tam chwale sobie związek ze starszym .Jest dojrzały, wyrozumiały. Nasz związek jest oparty na wzajemnym zaufaniu. Jesteśmy totalnie różni. On typ naukowca-intelektualisty. Ma wielu kolegów z którym jeździ na ryby, chodzi na piwo. Jego koledzy są w wieku mojego ojca, więc nawet jak dla mnie too old. Za to ja (nauczycielka) mam czas na ploteczki, kino, kawiarnie. Nigdy nie byłam typem imprezowiczki, w życiu nie byłam na disco. Dobrze zarabia, więc oboje mozemy realizować swoje pasje. Do niczego się nie zmuszamy, nie rozliczamy z czasu. Jest super.

Gość powiem Ci coś
może jestes dobrą patią; poważny, ustawiony ale co dalej? myślisz że jak będziesz miał 40 lat to będzie ci z nią dobrze? :) ona będzie miała 26 ty będziesz stary i siwy a za nią bedą oglądać się mlodzi wysportowani chłopcy :) myślisz że nie ulegnie? ;)

Gość madrze gadasz

Gość powiem Ci coś
zresztą, poco ty pytasz?? szanse to ty masz 100% zabierz ją na zakupy kup coś miłego i szalej póki możesz :) wieczorem wsadzaj rano wyjmuj :) tylko uważaj żeby ci nie zgnił :))

Gość Marysia_Kraków
Bułahaha A myślisz,ze jak 26-latka będzi np. chociaż to już skrajność z leniwym, bezrobotnym, przygłupawym rówieśnikiem i obejrzy się za nią 40 letni zamożny przystojniak to nie ulegnie pokusie?:P Hihihihi.

Gość powiem Ci coś
oczywiście że ulegnie :) ale ryzyko jest mniejsze o połowę :))

Gość powiem Ci coś
wystarczy że koleżanka powie ( 40 letni!!!!!!) i śmiech z niej :) i jeszcze jedno :) ilu znasz 40 letnich przystojniaków??

Gość Marysia_Kraków
No nie byłam tego taka pewna;).

Gość Marysia_Kraków
A ilu znasz "ustawionych" życiowo (nie mówie oczywiśnie o kasie od rodziców) 26 latków? Moi koledzy 3 lata temu mieli ledwo skończone studia, a koleżanki właśnie mi zazdrościły,że mam faceta, który może mi wiele zapewnić:P Nie jestem materialistką, sama pracuje,ale widzę to inaczej niż Ty:)

Gość powiem Ci coś
ok Twoje obserwacje :) ja mam 29 lat każdą sobotę spędzam w dyskotece, mam mnóstwo znajomych i tematów o 20 parolatce co poznała PANA to przerabiałem już z 10, niestety albo stety :) każda z tych historii zakończyła sie tak samo. Gość porzucony a one zadowolone :)

Gość powiem Ci coś
jasne!! :) one Tobie zazdrościły? pytanie czego? Faceta?? czy raczej możliwości, które dzięki niemu miałaś.

Gość Marysia_Kraków
Mimo wszystko faceta!!!! Ale jak pisałam ja zawsze byłam inna. W życiu nie byłam w dyskotece i dyskotekowe znajomości tymbardziej nie wchodziły w grę. I na koniec powiem. Tu przecież nie chodzi o wzajemne szkalowanie się i dochodzenie kto ma rację, bo to indywidulna kwestia. Pozdrawiam. A gdzie autor tematu??

Gość powiem Ci coś
nie staram sie dowieść swojej racji!!!! a Ty być może jesteś wyjątkiem który potwierdza regułę :) jak pisałaś "byłaś inna" Twoje koleżanki raczej były normalne :) więc powiedz ile znasz takich par gdzie różnica wieków to 11 czy 14 i więcej lat ?? i czy są szczęśliwe? odpowiedz sobie sama a ja śmigam na siłownie bo kto wie może i ja za parę lat będę szukał dwudziestek a może tera powinienem rozglądać się za 16-kami :) hahahahahahahaha