Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiedys bylo inaczej

18-stka u byłego ?!

Polecane posty

malutka - nie zauważyłam;) i o to sie tak krzywisz?:O

Gość dla mnie to bys sie osmieszyła
były jakby cie zoabczył to pewnie by sie wkurzył i moze nawet cie wyprosił - zniesiesz takie upokorzenie? ewentualnie bedziesz siedziała w kacie bo sama pisałas ze nikogo nie znasz z jego znajomych, a były bedzie sie z ciebie bechtał ze swoimi ziomalami. mi by było strasznie głupio po trzecie to bedzie wygladało jak akt desperacji, były pomysli ze wciaz ci zalezy i zrobisz z siebie idiotkę. a jak bedzie z nowa laska to juz wogóle sytuacja bedzie denna.

Zawsze tak samo dlaczego tak reagujesz? Musisz sie przyzwyczaic że na tym forum nie ma samych miłych ludzi;] Dobrze,zę tu jeszcze ,,musztarda,,nie zajrzała bo by dopiero było wesoło:D

Kiedyś było inaczej wiesz może nie od razu nazywaj się idiotką.Każdy ma czasem głupie pomysły:)... Mam wrażenie,że Tobie po prostu jeszcze bardzo na nim zalezy i po to chcesz zrobić ten cały cyrk:*

Nie zalezy ale jakos sie czuje samotna i moze dlatego chcialam isc ... Nio ale chyba przejrzalam na oczy ze nie warto sie upokarzac przed tym draniem jak on i tak ma mnie glepoko w dupie !!! Dziekuje za rady te mile i nie mile ;/

Czujesz się samotna więc jednak ci go brakuje... nie masz koleżanek,znajomych? Jako 17-latka zapewne chodzisz na dyskoteki,imprezy.Nie zapoznałaś nikogo interesującego?

Widocznie pech Cie prześladuje ale wiecznie trwał nie będzie.Masz dopiero 17 lat także wszystko przed Tobą nie ma o co płakać.Pozdrawiam:*

Gość rEloAd
ja jak bym zobaczył "Byłą" u siebie na 18-stce to bym dokończył bongo i bym grzecznie powiedział żeby sobie wyszła :D pozdro ;)

Ja bym nie poszła... 18 jest raz w życiu, chcesz mu ją popsuć. Pamiętaj, że Twoja nadal przed Tobą, chyba nie chciałabyś żeby ktoś zepsuł Twoją imprezę...

Gość Pomarańcza89
Mój były sam mnie zaprosił na swoje urodziny, nie brdzo chciałam iśc, ale w końcu poszłam. Z tej imprezy wyszło to, ze zaczęlismy się przyjaźnić.