Gość kit wszechczasów Napisano Lipiec 29, 2009 jestem przewściekła!!! mój były wisiał mi sporą ilość gotówki, owszem oddał po roku, ale!! Proszę rozjaśnijcie mi w głowie dlaczego ten człowiek, którego długo tak szanowałam (i ponoć z wzajemnością) tak to rozegrał! Co kilka miesięcy kontaktowałąm się z nim, zeby mi te pieniądzę zwrócił - były mi na prawde bardzo potrzebne i dawałam mu to do zrozumienia! On (chyba!!) wymyślał rzewne historyjki o złym szefie, braku wypłaty... srutututu że kompletnie nie ma skąd tej kasy wziąć..Więc odpuszczałąm przez kilka miesięcy, wreszcie stawiając ultimatum! A tu parę dni temu dowiaduję się, że ma dwie nowe zabawki za prawie 3 tyś każda no i nowe autko - ogólnie fuull wypas życie. Jestem wkurwiona, a że to ktoś z kim już nie chcę utrzymywać kontaktu - no to z dumy nie poproszę aby mi to debil wyjaśnił! A może poprosić? Musiałam sie wygadać, a może Wy wiecie dlaczego ludzie tak kombinują? wrrr.. i tak... mam zranioną dumę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach