Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 399999

chłopak mi powiedział do mnie...

Polecane posty

Gość nmeru nie pomylił
ja móg lpomylić numer?Nie miał prawa miec nr.tej magdy!!! Na sto procent pisał z nią a kiedy się zorientował zaczął sie głupio tłumaczyć.Dziewczyny maja rację-daj sobie spokuj z tym facetem. nie zmieni sie .obrzydliwie wciska Ci jakiś kit i ma nadzieje,że jestes naiwna i uwierzysz w jego bajke.Jestes za dorosła na bajeczki,no chyba,że nie!!!

Gość nmeru nie pomylił
o szlag-sory za literówkę

Gość 399999
ni wierze w te jego bajeczke...jak z nim długo pisalam to od do mnie z pytaniem czy nie mysle czasem o innym facecie..a ja mu ze nie ... to jak by chciał mi powiedziec ze myslal o tej magdzie..ale to i tak jest dziwne..tak mowic dziewczynie..dac jej do zrozumienia ze myslal o innej dziewczynie..jutro z nim zerwe..

Gość 399999
moze ktos jeszcze wypowie sie na ten temat

Gość nmeru nie pomylił
jak to jutro?Przez telefon?

Gość 399999
pojade do niego wieczorem..niespodziewanie przyjade do niego...ciekawe co powie jak mnie zobaczy,,, a w najgorszym wypadku to zerwe przez tel bo juz na niego nie chce nawet patrzec

Gość nmeru nie pomylił
masz rację Trzymam kciuki. Zajrzę tu jutro a dziś ide spać

Gość nmeru nie pomylił
napisz ciąg dalszy

Gość 399999
oki..ja tez sie postaram zasnac

Gość 399999
moze ktos mial takie przezycia jak ja?

Gość Melisa20
Na pewno o innej myslal bo czesto sie zdarza ze jak podswiadomosci o kims myslimi czesto zdarza sie pomylic nam imie...Przycisnij go i powiedz worpst ze wiesz ze on cie oklamuje ...powiedz ze masz dowody

Gość jjjjjjdjjjjjjdjdjdjsaeihjbd1ff
Zgadzam się z Melisa20. Nie rozumiem jak on śmiał powiedzieć że pomyliły mu się imiona!... To jest naprawdę dziwne. On kręci i próbuje się tłumaczyć, bo ma wyrzuty sumienia. Radziłabym Ci zerwać z nim zanim on zrobi to pierwszy, bo wtedy będziesz się czuła jeszcze gorzej...

Gość 399999
dał mi jej numer tej dziewczyny i moge do niej pisac ale to przeciez mogł jej napisac zeby nic nie odpisywała..i mowi ze w sobote mi udowodni

Gość nmeru nie pomylił
co i jak chce Ci udowodnic?Łże jak nic.Nie mozesz mu zaufać. Na Twoim miejscu zadzwoniłabym do tej dzieczyny!!!

Gość 399999
czuje sie jak idiotka ...przeciez nie mozna pomylic imienia swojej dziewczyny

Gość nmeru
W rozmowie można wyczuć kłamstwo a sms niczego Ci nie powie

Gość nmeru
wierzę i współczuję.

Gość 399999
włsnie nie wiem bo mi nie mowi jak mi to udowodni..w sobot chce mi udowodnic...

Gość asie_853
ja bym odeszła od takiego mężczyzny, przeciez nie można pomylić imienia swojej dziewczyny i nie daj się nabrać na wymówki że był śpiący itp.

Gość south morning
kochana nie wierz w jego tłumaczenia i nie daj sie zrobic w wałka jak wiele dziewczyn sie daje tak oszukiwac i mydlic oczy... zerwij z frajerem niech wie ze nie ma zartów jak cos to pisz tu jak sie akcja potoczyła....ja wprawdzie nie miałam takich pomyłek ze swoim byłym ale nie ufałam mu...

Gość nmeru
skróciłam nick właśnie to już daje do myślenia Nie ma takiej możliwości.Szykuje kolejne klamstwo

Gość facecik1984
mógł ci dac numer zupelnie innej osoby, a Ty taka naiwna jestes, że czytam ten topik od poczatku i oczom nie wierzę:o po pierwsze tresc twoich postow daje do myslenia, ze masz ok. 16-17 lat albo jestes taka niedorozwinieta... po drugie fakt ze mu uwierzylas na poczatku ze to pomyłka również nie swiadczy dobrze o Twoim rozumku... Wcale sie nie dziwie kolesiowi, moze ta Magda jest o niebo mądrzejsza od Ciebie, a z Tobą jest tylko dla Jednego, proste Dziewczyno zejdz na ziemię, obudz sie w koncu...żadne jego tlumaczenia, po prostu kreci na dwa fronty, ale wie ze ty i tak mu wybaczysz wiec wciska kit, bo i tak go połkniesz :D 🖐️ pozdrawiam gorąco autorkę topiku

Gość facecik1984
mógł ci dac numer zupelnie innej osoby, a Ty taka naiwna jestes, że czytam ten topik od poczatku i oczom nie wierzę:o po pierwsze tresc twoich postow daje do myslenia, ze masz ok. 16-17 lat albo jestes taka niedorozwinieta... po drugie fakt ze mu uwierzylas na poczatku ze to pomyłka również nie swiadczy dobrze o Twoim rozumku... Wcale sie nie dziwie kolesiowi, moze ta Magda jest o niebo mądrzejsza od Ciebie, a z Tobą jest tylko dla Jednego, proste Dziewczyno zejdz na ziemię, obudz sie w koncu...żadne jego tlumaczenia, po prostu kreci na dwa fronty, ale wie ze ty i tak mu wybaczysz wiec wciska kit, bo i tak go połkniesz :D 🖐️ pozdrawiam gorąco autorkę topiku

Gość 399999
zadzwonie do niej wieczorem bo teraz i tak nie odbierze bo jest w pracy..chlopak chce zebym sie w 3spotkali...ale nie znam tej dziewczyny i nigdy jej nie widziałam..to moze nawet jakas kolezane poprosic zeby sie z nami spotkała

Gość facecik1984
i jeszcze temat topiku masakryczny... :o skonczylas w ogóle podstawówkę:o

Gość nmeru
no wreszcie-czaisz o co biega,więc nie daj sie wkręcić Może przedstawić Ci kogokolwiek Skończ i szukaj innego

Gość nmeru
facecik1984-przestań sie jej czepiać,bo nie o pisownię chodzi To,ze jest młoda i niedoświadczona to nie powód do kpin

Gość autorko czy ty chociaż
myślisz czy lubisz tkwić w nieświadomości,chłopak ciągnie 2 sroki za ogon jak nic,tym bardziej jak jest jeszcze młody

Gość facecik1984
Ale ja wiem co mówię Co z tego ze młoda i niedoswiadczona? Ale za to głupia jak buc, szkoda mi dziewczyny sie zrobilo, bo widac ze facet w konia ja robi, a ona w cholere naiwna i mysli, że sie frajer pomylił, kopa takiemu od razu a nie jakies nedzne tematy na forum, o nędznych tytułach😡 do przedszkola proszę:D

Gość nmeru
zajrzę tu jeszcze. Narazie