Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziuta serio

Fajny ale za niski

Polecane posty

Gość ziuta serio

Ej słuchajcie!! Strasznie podoba mi się jeden facet... Tylko.. jest ode mnie niższy... Interesuje się mną (kontakt wzrokowy, uśmieszki... gadalismy...) ale stwierdzilam ze to nie ma sensu dalej... JEST ZA NISKI.. Jak bysmy razem wygladali?? co myslicie o typ help!!

Gość ljljl
a ile masz wzrostu???

Gość ziuta serio
ja mam 175

Gość no to ja cie rozumiem
mam przystojnego kolege podoba mi sie i ja mu tez ale... no wlasnie..wygladamy smisznie:P ja swysoka laska -175cm a on 167...a ma taaaaaaaaaaaaaaaaaaakie sexi czarne oczka

Gość ziuta serio
ty beznadziejny! masz takiego nicka zeby sie litowali, i podpis ze przegrales zycie, chlooopie wez mnie nie wkurzaj:D:D odnosnie tematu... On ma jakies 172... ale i tak głupio... musialabym sie pozegnac z obcasami... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość hgjhg
no nie wiem ..wiesz mowia ze wzrost nie ma nic do milosci ale ja mysle inaczej sama mialam kiedys niskiego chlopaka ja mam 172 cm on gdzies tez tyle mial .i powiem ci ze to bylo straszne , czulam sie przy nim malo kobieca a wdodatku moglam zapomniac o jakichkolwiek wyzszych butach teraz moj aktualny chlopak ma 186 cm i jest idealnie :)

Gość buba125
no i co? żylakow nie bedziesz miala na starość:D zreszta to nie jest jakas duza roznica. dla mnie to troche ograniczone odrzucac kogos ze wzgledu na centymetry.

Gość ziuta serio
no tragedia, nie? niedawno stwierdzilam ze to nie ma sensu... i delikatnie dalam mu do zrozumienia "spadaj" a teraz zaluje i tak w kolko.... kurcze blade no

Gość 13213trwgehaej
E tam, całkiem spoko jeśli tylko 3 cm róznicy...

Gość malyuoi
Wydaje mi się, że trochę przesadzasz. Mogłabyś spróbować i dopiero potem powiedzieć jak było. Póki nie spróbujesz nie będziesz wiedziała

A wiesz? Moim zdaniem jesteś płytka skoro patrzysz na coś tak mało znaczącego. Ja kiedyś byłam z niższym i nikt słowa nie powiedział. Słyszałam za to od innych chłopaków,że jestem ok. Mam tez znajomych. Ona jest wyższa o głowę i też są szczęśliwi. Sama nie wiesz czego chcesz.

Gość ziuta serio
widzisz BYŁAŚ.. dlaczego nie jesteś nadal? był za niski?:D

"chlooopie wez mnie nie wkurzaj odnosnie tematu... On ma jakies 172... ale i tak głupio... musialabym sie pozegnac z obcasami." no widzisz już masz problem a nawet jeszcze z nim nie jesteś po co się męczyć jak średni wzrost męzcyzny w polsce to 178 cm z odchyleniem koło 4 :P 🖐️ a ja nawet nie mam 172 cm 😭