Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śpiący Leniwiec

MOTTO NA DZIS................

Polecane posty

to dawaj leniwiec do mnie, którą drogą byś nie wyjechała z mojego miasta trafisz nad jeziorko, tak więc.... zapraszam :D

Gość
nie no, nie narzekam, tak tylko jojcze sobie:P ok, wlaczylam sobie energetyczna muze z tej reklamy lacosta, co ktos wczoraj wkleil na kafe:D jezu jak mnie wkurza ten brak podgladu przy odpisywaniu:o:o

a inne motto - Jak z niego taki król, to gdzie ma korone? Ja jestem krolem to mam, jakbym nie mial to bym nie byl. Ale jestem poniewaz ją mam. Na glowie ją mam! Mam ją prawda?

zielona-dziś nie mogę :O bo szefuję w firmie :P Zdzira...tylko nie zacznij tańczyć, bo sąsiedzi z dołu przyjdą ze skargą, że za głośno tupiesz :P

hehe poustawiaj ich tam wszystkich do pionu :P pragnę was uświadomić, że jutro jest piątek!!!! i woodstock......

Ja na tablicy w pracy mam powiesziny taki napis : Rzeczy niemożliwe wykonuję od racu, Cuda zajmują mi trochę czasu Strasznie irytuje to mojego Bossa :D

Gość
bonkafen:D:D:D spoko, nie tancze, wystarczy ze (prawie:P) codziennie daje im popalic w nocy i od 8:30 wlaczam muzyke na fulla:D ale moze poodkurzam? ale to potem, posiedze jeszcze z wami:P tak mi sie marzy takie jeziorko, zeby sie polozyc nad woda, poopalac, zrelaxowac... zielona, ale masz dobrze:D:D

Gość
leniwiec- urlop juz byl😭 ale moze wyskoczymy gdzies na weekend:P ok, juz jestem rozbudzona:D:D:D

Gość
zawsze mam go przy sobie na wypadek, gdyby przydal sie corce w jakiejsc awaryjnej sytuacji - dlugim korku albo naglych zakupach;) myslalam ze raczej zapytacie o sluchawke od prysznica:D