Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katastrofaStuleciaaaa

Kiedy zrobic??????????

Polecane posty

Wiec... we wtorek podczas stosunku(stosunek przerywany stosowany od 2 lat) Moj Chlopak chyba raz we mnie "strzelil" okres mam dostac na dniach i teraz nie wiem czy zaczekac z testem ciazowym tak chociaz z 2 tygodnie czy zrobic za 2 dni jak mam dostac miesiaczke Testy fakt dzialaja nawet juz po kilku dniach ale nie sa one wiarygodne az tak

zrób jak się okres nie pojawi, a najpewniej to na betę przerywany skuteczny w 100%....do wpadki

Gość jak dostaniesz miesiączke
to nie ma potrzeby robic test. Owulacja powinna byc na ok 14 dni przed miesiączką.

Gość Vana
zrób w dzień spodziewanej miesiączki :)

Gość jezeli wczoraj
się kochałaś, a na dniach ma być miesiączka to raczej nie jesteś w ciąży - dni niepłodne.

czyli tak tydzien przed miesiaczka sa to dni niepoldne??Zawsze mialam klopot z obliczaniem tego;/

Gość aaaniołekkk
o ile znasz termin miesiączki to na tydzień przed są niepłodne zawsze, chyba, ze owulcja CI się przesunęła to wówczas klops :) a to możesz stwierdzić m.in. poprzez obserwację własnego ciała- w tym, skoku temperatury i utrzymywaniu się wyższej, płodnym śluzie, rozmiękczonej szyjce macicy, itp. ale jeśli masz miesiączki regularne, to ja bym spała spokojnie :)