Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasiątko...

rodzina

Polecane posty

Gość smutasiątko...

Nie mam komu sie wyzalic wiec postanowilam tutaj o tym napisac. Od 10 lat zyje w zwiazku z facetem bez slubu w tym roku urodzilo nam sie dziecko. On nie przepada za moja rodzina i tak na prawde to moja mame widzial moze z 10 razy brata raz,( ja regularnie widuje sie z jego rodzicami) Teraz mielismy chrzciny wiec byl zjazd rodzinny pierwszy raz widzieli sie tez moi rodzice z jego rodzicami .Bardzo balam sie tego spotkania i mialam racje :(. Po wyjsciu z kosciola podszedl do mnie jego ojciec z miną straszna i powiedzial : czy ta twoja mama musi tyle gadac ze ja w ogole do glosu nie moge dojsc, bo przerywa mi w pol zdania. Mnie jakby ktos w pysk szczelil . Powiedzialam mu ze ona po prostu taka jest. Wkurzylam sie na maxa nie spodziewalam sie ze w takiej chwili i w ogole ze mi takie cos powie . Oczywiscie jak powiedzialm o tym mojemu to zaczal bronic ojca . I tez ta sama gadka jaka to jest moja matka :(. Jestem zla mama za duzo gada zle, brat nic gada tez zle to juz sie dopytywal mnie czy on w ogole umie mowic . Porazka. A wczoraj powiedzial mi ze jestem taka jak moja mama bo wpierdalam mu sie w zdanie . Powiedzcie co o tym sadzicie?

Gość do autorki topicu
pozwoliłaś mu na to :o więc teraz masz ....

Gość smutasiątko...
rozwin swoja mysl.... powiedzialm mu zeby odwalil sie od mojej rodzimy i czepil sie swojej ale widac nie pomoglo

Gość do autorki topicu
od 10 lat on olewa Twoją rodzinę, krytykuje a Ty dopiero teraz reagujesz? Chyba za późno trochę - przez 10 lat mu na to pozwalałaś (a przynajmniej skutecznie nie walczyłaś z ty). Skoro facet nie szanuje Twojej rodziny, to wybacz ale nie szanuje Ciebie :o

Gość a moze faktycznei tak jest
tylko ty tego nie widzisz...nie masz tendencji do przerywania komus w poł zdania? bo ja nie cierpie takiego zachowania!:O

Gość smutasiątko...
wiem jaka jest moja matka i to fakt ze duzo gada i przerywa w pol zdania. Jest to denerwujace , ale niech kazdy patrzy na siebie przeciez on jak i jego rodzice kultura tez nie grzesza.

Gość no to tez im mozesz
zwrócic uwage na złe zachowanie tak jak oni mają prawo zwrocic tobie czy twojej matce.

Gość smutasiątko...
a jak myslicie dobrze zrobil jego ojciec ze podszedl do mnie i mi to powiedzial . Bo ja sie obrazilam na niego , moze nie mam racji??

Gość mogl powiedziec to pozniej
albo wcale

Gość masz masz masz racje
masz zupelna racje, ze sie obrazilas facet zachowal sie calkiem nie na miejscu byc moze mama za duzo gada, czasem to jest objaw zdenerwowania a ten twoj tesciu bez kultury, jesli tak mowi o twojej mamie

Gość smutasiątko...
To tez powiedzialm mojemu : Ze to byla pierwsza i ostatnia impreza!!! zadnego roczku niebedzie ani jakichkolwiek urodzin koniec skonczylo sie . Nie podoba sie moja rodzina to nie !! A dziadek jak bedzie sobie chcial zobaczyc wnuczke to niech wejdzie na nasza klase zobaczyc zdjecia.

Gość taaa i strzel focha
wychodzi na to, ze jednak teściowie mają rację.

Gość do autorki topicu
Twój teść to cham zwyczajny. Moja teściowa też dużo gada, jak najęta ;) ale w życiu jej nie sktrytykowałam za to bo po co? Niech sobie pogada - w końcu i tak nie widuje jej non stop. A Twój facet znalazł sobie pretekst by Cię obrażać - teraz juz wszystko będziesz robić jak swoja matka w jego mniemaniu.

do autorki topicu od 10 lat on olewa Twoją rodzinę, krytykuje a Ty dopiero teraz reagujesz? Chyba za późno trochę - przez 10 lat mu na to pozwalałaś (a przynajmniej skutecznie nie walczyłaś z ty). Skoro facet nie szanuje Twojej rodziny, to wybacz ale nie szanuje Ciebie calkowicie zgadzam sie z tym zdaniem.ja mam w rodzinie tez pare takich osob ktore ani mnie ani moich rodzicow nie szanuja.przerywaja im a co najgorsze to ostatnio synowa brata mamy zaczela ,,tykac,,mojej mamie kobiecie co ma juz 60 lat.ona nie ma jeszcze 30.jakby tak sie do mnie odezwala zjebalabym rowno...

Gość smutasiątko...
Jak siedzi 12 osob i nikt sie nie odzywa, bo nie ma o czym mowic to poprostu moja mama zagaja rozmowe. Nie te chrzciny to byl jeden wielki koszmar. :( Slub bym chciala , ale bez rodzicow cywilny . Jako formalnosc. Moi nie maja nic przeciwko temu. Ale od mojego by sie obrazili bo to jedynak , a ja to oczywiscie mam gdzies czy sie obraza czy nie. Wiec slubu nie ma .