Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobietka77

stres i bole brzucha

Polecane posty

Chcialam sie dowiedziec czy ktos was na bole brzucha wywolane stresem bierze leki rozkurczowe i mu pomagaja? jakie leki mozna wtedy wziasc zeby zalagodzic bole?

Gość Żońcia
Mój mąż ma takie bóle, jak się mocno zdenerwuje. Nasza znajoma farmaceutka poleciła mu kiedyś tabletki rozkurczowe buscopan (takie zielono białe opakowanie). Jemu pomagają idealnie.

Gość Joakin
To podobnie jak moja druga połówka. Jest nauczycielką, a ten zawód niestety spoooro kosztuje ją stresów. Chyba bierze buscopan ( wiem, że lek ma zielono - żółtą strzałeczke na opakowaniu ). Taki bynajmniej raz jej kupiłem w aptece

Gość a na biegunki ze stresu
ktoś coś doradzi??

Sama używał już długo buscopanu. Najczęściej w cięższych dniach miesiączki. Ale zdarzyło mi się raz łyknąć te tabletki jak miałam duży stres przed rozmowa kwalifikacyjną. Brzuch odmówił mi posłuszeństwa:). Podobno działa tez po przejedzeniu, ale jeszcze nie mialam okazji się przekonać;)

Gość ja tak mam i mam 15
;at. Ze stresu częśto boli mnie brzuch ale nic mi nie pomaga :(

Gość mnie zawsze od stresu boli
brzuch:(NIENAWIDZĘ stresu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeśli macie problemy z brzuszkiem w sytuacjach stresowych to jak najbardziej polecam te tabletki. Działają rozkurczowo, a dodatkowo co dla mnie jest ważne sa z naturalnych składników i nie truje sie chemią:)