Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość candy1000

pomoze ktos jeszcze?!

Polecane posty

Gość candy1000

chcialabym dostac wiecej odpowiedzi hmm porad na temat ktory wczesniej zarzucilam i otrzymalam kilka odp ale chcialabym poznac wiecej zdan na ten temat otoz chodzi o to ze niepokoi mnie nieco fakt iz spoznia mi sie okres, wszystko byloby ok, ale martwi mnie to ze niedawno z chlopakiem mielismy ochote na... ale nie doszlo do zbilzenia bo nie mielismy zadnego zabezpieczenia wiec nie ryzykowalismy jednak doszlo do pettingu a on wczesniej dotykal reka swojego czlonka chociaz nie bylo na nim spermy, niemial wytrysku jednak na jego czlonku byla bezbarwna wydzielina a slyszalam ze w niej tez moga byc plemniki i zastanawia mnie to czy moglo by dojsc przez to do zaplodnienia. duzo o tym mysle, i wiem im wiecej bede sie tak stresowac tym dluzej nie dostane okresu. mam regularna miesiaczke juz dluzszy czas co miesiac tak samo dlatego sie tak niepokoje

Gość mili384
pamietaj że po mimo że masz regularnie miesiączke to cykl przestawia się co kilka miesiecy wię może spuźniać ci sie nawet do 2 tygodni.a najlepiej zrob sobie test ciazowy-bendziesz spokojniejsz a tak wogle ile ci nsie spoznia??

Gość candy1000
no narazie tylko 4 dni

To nie spóźnienie, to regularność.Regularność zamyka się w 10dniach róznicy między cyklami a niektrzy lekarze twierdzą, że do 14 dniA czemu 4 dni różnicy? bo organizm to nie zegarek i na gospodarkę hormonalną zarządzającą cyklem wpływa szereg czynników zewnętrznych, nie zawsze od nas zależnych i nie ma ŻADNEGO znaczenia, że do tej pory były np co do dnia.

Gość candy1000
wiec nie powinnam sie tak przejmowac narazie?

Jak masz jakiekolwiek wątpliwości to wykonaj test ciążowy, jego wynik będzie wiarygodny na tym etapie - chociaż wg mnie możliwośc ciąży jest żadna.

Gość candy1000
no wlasnie mam zamiar to zrobic tylko nie bylam pewna co do tej wiarygodnosci czy juz moge go zrobic czy to za wczesnie