Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaAmelki

Pierwsza miesiączka porodzie - antykoncepcja !??? proszę o rad

Polecane posty

Gość MamaAmelki

Mam pytanko do Was kobietki co już rodziły. jestem 9 tygodni po porodzie! dokładnie 6 tygodni po porodzie skończyły mi sie różnego rodzaju "wycieki" (nawet nie wiedziałam że będzie to tak książkowo). w 7 tygodniu poszłam do ginekologa i przepisał mi tabletki Yasmin. czekałam na miesiączkę ( po badaniu powiedział lekarz że w ciągu 2 tyg powinna przyjśc) przed wczoraj zauważyłam lekko brązowawy nalot na bieliźnie (tak jak sie zaczyna okres) ale poczekałam jeszcze jeden dzień i wczoraj byłpo troche więcej więc stwierdziłam że miesiączka sie zaczęła więc na wieczór wziełam tabletkę ale ani przez noc ani dzisiaj do tej pory nic kompletnie nie plamię! i zastanawiam sie czy ta pierwsza miesiączka po porodzie może mieć aż tak skróconą wersję czy popełniłam błąd i to były jakieś tylko nietypowe plamienia!!! blagam proszę o pomoc bo jak sie pomyliłam to pewnie tabletki nie bedą prawidłowo działać prawda?

po tabletkach miesiączka moze się tak dziwnie skrócić. na wszelki wypadek, jakby to jednak nie była ona, zabezpieczaj sie dodatkowo podczas pierwszego opakowania, poczekaj na krwawienie z odstawienia i od 2 opakowania będzie już ok.