Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parkingowy Zenon

Jaką walizkę kupić ?

Polecane posty

Gość parkingowy Zenon

Za dwa tygodnie lecę na urlop. Poradzcie jaką walizkę kupić ? Jakie musi mieć wymiary, żeby zmieściło się 15 kilo ?

Gość parkingowy Zenon
trochę ciuchów, obuwie - nic szczególnego

Gość najlepiej kup taką
którą da się powiększyć, tj. z takim suwakiem zmniejszającym objętość walizki. weź na kółkach i z wyciąganą rączką. dobrze jeśli ma uchwyty do noszenia na dłuższym i na krótszym boku (żeby było wygodnie i wnosić po schodach, kiedy potrzebna jest większa odległość od podłoża, i w wąskim przejściu pociągu). jeśli będziesz leciał samolotem, to oznacz ją sobie jakoś, żeby łatwo ją było potem szybko rozpoznać, bo osiwiejesz jak zobaczysz, że jest sześć identycznych a to się często zdarza.;)

Gość najlepiej na kółkach
Zdecydowanie najlepiej jest kupić torbę na kółkach, nie jest tak ciężka jak standardowa walizka w momencie kiedy musisz ją podnieść coś takiego na przykład http://tnij.org/l60q tu są też pojemności opisane

Gość Kama 9
zajrzyj na www.e-walizki.pl, tam masz całe mnóstwo walizek, toreb itp. A teraz dają dodatkowe 2 lata gwarancji do gwarancji producenta. Kiedyś kupiłam bezfirmówkę z allegro i skończyło się tak, że prawie zbierałam swoje rzeczy z peronu bo mi się w szwach rozeszła :) Od teraz tylko renomowane firmy. No i gwarancja - bo to podstawa, jak się sporo podróżuje