Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kimiknikiii

Czy tez tak macie???

Polecane posty

Gość kimiknikiii

Blagam napiszcie mi co to moze byc-otoz raz mam tak bolesne okresy,ze musze wziac ibuprom-nawet 2razy dziennie-a raz -jak dzis-ale rzadiej-prawie zadnego bolu...Od czego to zalezy???

Gość kiminikkkiii
moze NGLKA pomoze????????

Gość a więc takkkk
No to nie wiesz co to bolesne okresy - skoro wystarczaja ci dwa ibupromy ;) dla mnie to za mało, brałam jednoczesnie aulin, dwie tabletki apapu i nospe a i tak nie raz nadal mnie bolało. Tez raz miałam bardziej, raz mniej bolesne okresy. Reguły na to nie ma, tak juz bywa i tyle. Zawsze sie warto zbadac czy anatomicznie wszystko ok.

Gość dziekujeeeeeeee
za odp...mam ttylozgiecie wiec boli mnie bb czresto w okres!

Bolesność miesiączek to sprawa normalna, w końcu złuszcza się błona macicy, stąd krew. Nienormalne jest, jeśli leki nie pomagają lub nie wystarczają. Niektóre dziewczyny krzyczą z bólu w pierwszym dniu, zadne nospy, apapy, ibupromy i nurofeny nie dają rady. TO jest problem. U Ciebie opis wskazuje, że wszystko jest jak najbardziej ok, nie ma podstaw do niepokoju.

Aod czego to zależy? Zapewne od tego jaki jest poziom hormonów w danym cyklu, w każdym jest inny. W jednym cyklu więc błona jest grubsza, w innym cieńsza. Na przykład.