Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bronka od romka

Opuchnięte dziąsło przy zdrowym zebie....

Polecane posty

Gość bronka od romka

jaka może być tego przyczyna???ząb nie boli,tylko dziąsło obok niego jest opuchnięte...prosze o pomoc

Też mam opuchnięte, jednak mam przy chorym zebie. Byc może masz jakies zapalenie. Najlepiej iść z tym do dentysty. Jeżeli przyczyna nie idzie od zeba, dentysta cos ci przepisze, albo da jakies rady ;)

Gość bronka od romka
tylko jakim cudem mogło wdac mi się tam zapalenie skoro to zupełnie zdrowy ząb(dola siódemka)....w ogole nie boli...dodam ze często jadam twarde łakocie typu paluszki,chipsy itd...czy to mozliwe ze całkiem niechcący podraznilam to dziąsło i dlatego jest opuchniete??do dentysty moge isc dopiero za dwa tygodnie bo teraz nie ma mnie w polsce...acha i jeszcze jedno czym płukac to cholerstwo??mam szałwie ale nie wiem czy pomoze...?

Gość bronkaaaaaAAAA
jest tu moze stomatolog?:D:D:D:D

oj dentosept nie wiem, w Polsce kosztuje ok 10 zeta, może trochę więcej, nie jest drogi jak niczego takiego nie masz, chociaż idź do apteki, bo na pewno coś w tym stylu jest, coś do płukania jamy ustnej a jak nic nie będzie to ta szałwia może być, może być wyciąg z rumianku, możesz ew. woda utlenioną, ponoć pomaga :O

Gość bronkaAAAA
mam rumianek i szałwie mam,a do apteki mogę iść dopiero jutro bo dzis pozno prace kończe i nie dam rady... słyszałam ze soda oczyszczona jest dobra na tego typu dolegliwosci ale w sumie nie wiem czy to prawda??

Gość bronkaaaAA
kolezanka znalazła w swojej apteczce ten dentosept,na ulotce pisze ze płukać 15 % roztworem wodym preparatu...ale nie mam pojęcia ile to??jakie proporcje?

Gość czupurna smera
"oj na oko trochę wlewasz i z woda mieszasz..." a nie do jamy ustnej?

Gość gość
Najlepsza woda utleniona

Gość gość
Płókanie szałwią.