Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esmeralda Kowalski 212

najwieksze zdzi*y i puszczalskie jakie znacie - opisujcie!

Polecane posty

Gość Esmeralda Kowalski 212

naprzeciwko mnie mieszka taka jedna ..... 17 lat .. codziennie prowadza sie z innym i nieraz slyszalam, ze potrafi podjesc do faceta pijana i powiedziec "ty mi dasz pieniadze a ja ci dam dupy" znam tez z widzenia taka laske, ktora w 1 klasie gimnazjum opowiadala w klasie kolezankom, ze wracajac z wiejskiej dyskoteki uprawiali seks zbiorowy na drodze ....... znam mnostwo innych przypadkow, opisze za chwile ;)

Gość frtghyuj
ex mojego chlopaka to najwieksza szmata z osiedla z jego kolegami sie dymala on ja dosyc kochal ale ze ona go zdradzala to on ja tez i taki to byl zwiazek

Gość Sexfilozof
A ty jaka jesteś a może ci żal dupę ściska i nikt nie może ci wsadzić?

Gość treasure of my life
moja znajoma ze studiow mieszkala z dziewczyną, ktora co chwie przychodzila z innym facetem sie bzykac .... raz przyjechal do niej jakis .. i co chwile przychodzila do tej mojej kolezanki i mowila, ze on jest ciota, ze jest beznadziejny, brzydki itd a za chwile bylo slychac jakies sapanie i oczywiscie okazalo sie, ze sie z nim przespala .. a na pytanie "dlaczego, skoro to taka ciota?" odpowiedziala ... "a bo chcial" ...

Gość Kobiety w
Nie powinniscie istniec jestescie karekatura czlowieka i obraza ludzkosci 🖐️

A ja wczoraj pozno w nocy wracam z psem, a tu moja sasiadeczka z mieszkania z naprzeciwka - 25 lat, bardzo apetyczna, wraca z kolejnym gosciem. Juz tutaj widzialem po nocach roznych, a tego pierwszy raz ;). Jakas rotacja, jak widac ;).

Gość patryczek lisko
ja mam kolege ktory bzyka starszne paszteciary nie wiem co on w nich widzi a am branie u ladnych...w koncu zapytalem powiedzial ze nie umialby sie wyzywac na ladnej palant jakis

Gość matka esmeraldy kowalski
jest niezłą ruchawicą. Każdemu w mojej fabryce już nadstawiła dziada. A i w czoko bierze, i dupkę wyliże, i łyka...

Gość koniecznie wpisujcie adresy
wszystkie namiary proszę podać, bo nie wiem, gdzie mam się udać.

Gość lizak1234567890
BANDA ZAKOMPLEKSIONYCH OBŁUDNIKÓW!!! CO CHAMY DOWARTOŚCIOWALIŚCIE SIĘ OBGADUJĄC LUDZI?!

Gość o co loto
jest taka jedna ktora mieszkala blok dalej.teraz chyba jest w szczesliwym zwiazku ktory trwa ok 5 lat.W jej 18ste urodziny wchodzac do toalety(bylo zgaszone swiatlo)zastalam ja siedzaca na"tronie"-bylo w polowie rozebrana,a jeden z kolegow zapinal rozporek,drugi sie odwrocil.Na moj widok uslyszalam od niej haslo:"stannik mi sie odpial,pomagali mi go zapiac" Pozniej opowiadala mi,ze zaprosila kiedys do domu listonosza..(byla juz z obecnym partnerem) Kiedys tez slyszalam.. ze koledzy ja wystawili .. jakiemus innemu koledze,ktory pozniej mial pretensje do nich bo podobno gdy ja popychal w cipke to powiedziala,ze nic nie czuje i zaczela opowiadac mu o szkole . hehehe.. Mi np opowiadala..ze jak robi komus"laske" to ryobraza sobieze to jest rurka z kremem:D:D:D..opisywala co po koleji robi,szok od innego kumpla slyszalam,ze w pociagu z nim sie pieprzyla od drugiego,ze byla impreza.. on sie przebudza a ona po nim skacze,pozniej zalil sie ze jakis syf mu na jadrach wyszedl Raz poszlam z nia do jej"kolegi",siedzialam przesz pol godniny sama w pkoju,a oni sie zamkneli w wc..jak wracalysmy od niego,proponowala mi trojka z tym jej kolega... nie zgodzilam sie .. to prosila zebym chociaz popatrzala jak oni to robia..oczywiscie nie zgodzilam sie .. Inna kolezanka .. w wieku 19 lat potrafila sypiac z jakimis starymi prykami..ale za to miala wynajete mieszkanie,ciuchy,paznokcie,pieniadze..:| FUJ

Gość Tym razem to znowu ja_
I dla mnie tez, bo cyckami wycieram posadzkę w kiblu

...lub porzuconych, ośmieszonych, zdesperowanych chronicznych onanistów, których nawet nie chce dziewczyna wyruchana przez pół miasta.

Gość szparek
Napotkałem kilka takich panienek w swoim życiu, ale tylko z jedną się seksiłem, bo była łatwa. Generalnie lepiej nie tykać takich szczępów.