Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anabelka_

Jestem samotna...

Polecane posty

To straszne. Jestem strasznie samotną osobą, niby mam znajomych ale to tylko ci ze szkoły i nic.. nigdzie nie chodze, bo żeby 'gdzieś chodzić' trzea mieć na to pieniądze, u mnie niestety z tym krucho. Mam wiele zainteresowań ale nie potrafie ich rozwinąć. Mam jeden kompleks dotyczący mojego wyglądu, niby staram sie tym nie przejmować i siebie akceptować. Ale w głebi wiem, że nawet koleżanki które niby nie zwracaja na to uwagi, dziwią się i gadaja że ...... mam takie małe piersi. Ludzie potrafią być okrutni ;( Całe wakacje spędzam samotnie w domu, wstaje, jem, włączam komputer, sprzątam, przychodzą rodzice, jemy, niedlugo idziemy spac i tak codziennie. Mam już tego dość :(

Gość a skąd jesteś

Gość tutaj sami brzydcy i samotni
więc nie marudź. Za robotę jakąś się weź, zarobisz trochę forsy, a wysiłek fizyczny podbudowuje psychicznie.

Gość *ANIA WAWA*
Ile masz lat????

Gość za duzo kompleksow

Gość a skąd jesteś
witam Anie z mojego miasta :)

Gość *ANIA WAWA*
wiesz, ja tez bedac w Twoim wieku, czulam sie podobnie..... mialam swietne kumpele w liceum, ale wakacje... to byla pustka... ale stwierdzilam, ze moje zycie nalezy do mnie... zaczelam spiewac w chorze, wrocilam do harcerstwa, zaczelam tak intensywnie zyc, ze pojawily sie obawy, czy wystarczy mi czasu na przygotowanie sie do matury :-P zeby rozwijac pasje, niekonecznie trzeba miec duzo kasy... co do malych piersi, to przesadzasz moim zdaniem, ja mam 75C, ale zawsze chcialam miec mniejsze, zacznij cwiczyc, zeby troche miesnie wyrobic, poza tym staniczek push up i jestes swietna :-)

Gość *ANIA WAWA*
witam swojaka na forum :-D

Gość a skąd jesteś
dziewczyno, każdy jest w życiu czasem samotny! trzeba się wtedy ogarnąć, wziąć w garść, zrobić świetny makijaż, założyć najlepsze ciuchy i wyjść do ludzi! Wiem, że to może zabrzmieć niezwykle głupio, ale to pomaga :) Jeśli poczujesz się dobrze w swojej skórze to ludzie Cię też polubią :)

Ojjj piersi to tez moj czuły punkt... mam miseczke C, pełne C... ale to i tak mało... wszystkiemu winne media ktore kreuja wizerunek cycatej dlugowlosej laski z plaskim brzuszkiem... niestety ja tez czuje sie samotna... Mam chlopaka, ale on pracuje. Ja siedze w domu, studiuje, nudzę się ileż mozna po miescie lazic ze znajomymi itd... ehhh :/