Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zabubblowana

znudzona smsami!

Polecane posty

znudziło mnie ciągle smsowanie z moim chlopakiem. obecnie widzimy sie bardzo często, tylko zdążymy się rozstać i już dostaję smsa. drażni mnie to. kiedy mu dłuższy czas nie odpisuję, on sie denerwuje. kiedy mu o tym powiedziałam, ofochał się. też tak macie?

ja mam odwrotny problem.. byłabym w niebowzięta gdyby mój facet mnie bombardował smsami :)

ja lubie pisac smsy z moim chłopakiem widujemy sie codziennie i jesteśmy ze sobą ponad 5 lat i mnie to nie znudziło

Gość rozumiem cie w 100
%! Też mnie drażnią jego smsy. Sama smsów pisać nie lubie i denerwuje mnie to że musze non stop odpisywać. Zwłaszcza ze jak wyśle smsa i za 5 minut musze wysłać nowego, to poprostu nie mam co już tam napisac. A pisania "księzyc świeci na niebie.... balblabla" nieznosze poprostu!

mnie znowu wkurza jak on dzwoni, bo fajnie jest pogadac pare min, "co porabiasz" i wogole ale nie po 40min :o. po 10 minutach juz mi sie odechciewa go słuchac, chodze po pokoju, drape sie po tyłku a on pierdoli i pierdoli te kocopoły... :o ile mozna

Gość joozio
to nie odpisujcie. albo odpisujcie coraz pozniej i rzadziej. to sie uspokoja. a co to. wasi faceci nie maja nc do roboty?

Gość joozio
i jeszcze musze od mojej wysluchiwac ze za rzadko dzwonie, smsuje bo kolega/kolezanka obok ciagle gada i tez by tak chciala bo to napewno wielka milosc

Gość rozumiem cie w 100
no tak jakby to czy coś jest wielką miłością zależało od liczby smsow :/