Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanyzalamany555555555

moja dziewczyna mnie zaniedbuje

Polecane posty

jestesmy razem 4 lata ona jest w 6 miesiacu ciazy ja mam duze potrzeby sexualne ona odwrotnie przed ciaza tez tak bylo czuje sie zaniedbany niekochany sex jest tylko z mojej inicjatywy chcialem by dla mnie zatanczyla by nie bylo tak nudno to oczywiscie nie moge sie doprosic o ten taniec boje sie ze jeszcze troche a nie wytrzymam tego dluzej nie czuje sie szczesliwy w takim zwiazku jestem niespelniony kocham ja i nasze nienarodzone dziecko ale sex jest dla mnie bardzo waznym elementem zwiazku

Gość szarlotka z miodem
kup se lalee dmuchanommm:P wytrzymaj a ciazy sie odechciewa

nie tylkoraczka poprostu meczy mnie ta monotonia ona jest zakompleksiona ale wie ze ja nie zwracam uwagi na cellulit czy rozstepy chce zeby byla smiala w lozku zeby cos robila ale ona nie moze sie przemoc

Gość 1234567....
no tak jak każdy facet myśli tylko o sobie chciałeś żeby w 6 miesiącu ciąży dla Ciebie tańczyła ?....a nie przyszło Ci na myśl że dla niej to problem że może się wstydzić brzuszka być może rozstępy czuje się mało atrakcyjna itd....a po za tym większości kobiet w ciąży spada libido i nie mają ochoty na sex jak przed ciąża i to jest naturalna sprawa ...może źle się czuje może ją boli jak się kochacie ....pomyśl za nim zaczniesz wypisywać takie głupoty .....

boje sie ze jak bede mial okazje zdradze ja nie dostaje od niej tego czego chce

ale ona nawet przed ciaza tego nie robila przed ciaza rowniez bylo nudno zero striptizow i innych bajerow

pakujesz się w dzieciaka z kobietą, z którą nie masz fajnego życia seksualnego? a pomyślałeś o tym co będzie kiedyś i czy pomyślałeś, że Wasz związek nie ma przyszłości skoro Tobie od początku nie pasowało Wasze życie seksualne? teraz miej pretensje sam do siebie. :O

Gość 1234567.....
nie ma większego świństwa jak zdrada kobiety w ciąży ....a może na rurze ma jeszcze dla Ciebie zatańczyć co ?

myslalem ze to sie zmieni moze po porodzie bedzie lepiej

Gość 1234567....
i co pewnie zaraz jak wróci ze szpitala będziesz chciał ją zaciągnąć do łóżka ...myślę że nie dojrzałeś to bycia ojcem skoro masz takie podejście do kobiety w ciaży

Gość gggfg
kuzwa ale z ciebie debil...wspolczuje jej a nie Tobie..kretyn

jajby kobieta napisala ze czuje sie zaniedbywana itd zaraz byscie pisaly ze co to za facet itp a jak ja jestem zaniedbywany to zaraz dran itd

oj nie wiem czy się zmieni. Po porodzie może myślec tylko o dziecki i nie miec już siły na seks. Niechce CIę martwic ale może byc nawet i gorzej :( Nie raz było już że Facet zaniedbuje Kobiete i psy na nim wieszali, Kobiece forum :) Pomysł z dzieckiem od kogo wyszedł ?

pomysl z dieckiem wyszedl odemnie

Gość 1234567....
zalamanyzalamany555555555.....nie tutaj nie chodzi o to że jesteś drań ale o to że ciąża to specyficzny okres dla kobiety i każda przechodzi ją indywidualnie a rolą faceta w tym okresie czasu jest bycie wyrozumiałym na tym polega dojrzałość do bycia ojcem u mnie przez pierwsze 3 miesiące ciąży było ok sex był ....po tym okresie okazało się że mam ciążę zagrożoną i lekarz zabronił nam jakichkolwiek zbliżeń aż do porodu ....i jakoś w tym czasie mój mąż nie narzekał a wspierał mnie a już na pewno na myśl by mu nie przyszło żeby dla niego tańczyła w 6 miesiącu ciąży ...o to w tym wszystkim chodzi ...jakbyś napisał to że Cię zaniedbuje ale nie byłaby w ciąży inna rozmowa by była a czy po porodzie się coś zmieni nie wiem ?....ale na pewno będzie potrzebowała czasu żeby przyjść do siebie psychicznie jak i jej organizm musi wrócić do normy ...małe dziecko wymaga poświęcenia ...nie przespane noce itd....jeśli będziesz jej pomagał wspierał ją okazywał miłość i czułość może się okazać że po porodzie sex będzie lepszy niż przed dużo zależy od Ciebie ....sex ma sprawiać obojgu przyjemność

Gość 1234567....
no właśnie sam chciałeś dziecka a teraz narzekasz no proszę Cię

jak cię zaniedbuje to ją zdradź :) miłej zabawy ps. jak żalą się tu szmaty dające doopy po kątach , bo mąż beee i zaniedbuje je każda dostaje błogosławieństwo i przyzwolenie...także co będziesz dusił kutasa w majciochach

Gość moja teoria się potwierdza
że dużo osób bierze ślub lub decyduje się na dziecko lub jedno i drugie bo myslą że to rozwiąże jakies problemy.

Gość buehehehehehehehe
po porodzie przez jakiś czas bedzie zdecydowanie gorzej, zapewniam :) biedne nienarodzone dziecko, tatuś dureń