Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelinka84

dziwna wydzielina

Polecane posty

Gość Ewelinka84

ziewczyny potraktujcie moj problem powaznie mam 25 lata ale moj chlopak pierwszy raz we mnie skonczyl bo chcemy miec dziecko wczesniej tylko gumki uzywalismy mialam owulacje ostatnio no i wczoraj we mnie skonczyl , ale dzis ze mnie wyplywa dziwna wydzielina, ma jakby takie cos bialego i rozciagnietego... wyglada jak sluz owulacyjny tylko nie jest przezroczysty a bialy.

Gość Ewelinka84
tzn?

Gość latoo
ale rownie dobrze moze tez ci wyciekac twoja wydzielna zmieszana ze sperma faceta dlatego tak to wyglada chyba ze od razu cala sie wymylas i nie ma prawa ci nic wyciekac

Gość Ewelinka84
Mi sie tez wydaje ze to resztki spermy sa bo troche sie wytarłam ale nie wszystko

Gość latoo
na pewno nie boj sie,ja tez tak mam-staram sie o dziecko i na drugi dzien jak wstane z lozka troche pochodze to czesto mi wlasnie wyleje sie resztka spermy z moim sluzem

Gość Ewelinka84
latoo a my zaczynamy starania wlasnie i jak lepiej po stosunku lepiej lezec cala noc z naisneiem w srodku?czy podmywac sie.

Gość latoo
najlepiej jak umyjesz sie przed stosunkiem a po stosunku jak juz bedziesz to nie myj sie tylko na 5 min nogi do gory a potem spokojnie idz spaci rano sie umyj.