Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrzy na ciebie WielkiBrat

Okres. Intymne pytanie do dziewczyn.

Polecane posty

Cześć. Mam takie pytanie... Tylko nie gnójcie mnie, please... A więc... chciałam się was, dziewczyny, zapytać, jak sobie radzicie w nocy z okresem, tzn. chodzi mi o to, czy krew nie wypływa wam z podpasek i nie brudzicie pościeli, bielizny? Bo ja niestety tak mam ... :( Kupuję sobie podpaski ze skrzydełkami, zmieniam tuż przed snem.. a rano... niestety... na bieliźnie ślady.. a co najgorsze, czasem też na pościeli ... Czy wy też tak macie, czy macie jakiś sposób? Aha, tamponów nie używam, bo nie umiem, a zresztą jestem dziewicą i nie chcę... Może jakieś rady.. Cokolwiek???

Gość doświadczona z tym...
obcisle gacie zalóż, to nie będę się na tylku przesuwaly i dobrze przytrzymają podpaskę

mnie tez sie tak zdarzylo wiec to normalne mysle. ale teraz mozna kupic specjalne podpaski na noc, ktore sa jak pampers :D czyli baaardzo dlugie:D sprobuj!

Gość la mam ba P
ja uzywam always takie dlugie na noc polecam sa swietne , zreszta niedawni weszly na rynek always z 4 skrzydelkami moze sproboj takich

Gość dupa jasia xxx
Kup sobie podpaski, ktore sa przeznaczone na noc, sa one vwydluzone. Np bella.

Gość 1234567....
ja na noc używam takich długich i tak jak napisała koleżanka obcisłe majtki ....mi się to rzadko zdarza ale jak już to jak śpię na plecach

co ma dziewictwo do tamponów- dziewicą jesteś jezeli nie uprawialas sexu. po co sie męczyć iles tam lat z podpaskami :o

Gość platki z mlekiem
uzywaj podpasek ze skrzydelkami

Gość doświadczona z tym...
nocne podpaski o obcisle gacie to najlepszy sposób, ktory dotąd poznalam na "trudne NOCE"

O dzięki dziewczynki za zrozumienie o pomoc :) Muszę sobie takie kupić na noc.. bo to jest strasznie męczące i nieprzyjemne... :(

Gość wałek z waty
ja tak miałam jak byłam młodsza. krew ściekała jak leżałam na plecach, po rowku -miedzy posladkami i zawsze miłam rano plamę na tyłku. wzięłam się na sposób i zaczęłam w rowek , pod koscia ogonową pakować tamponik z waty. taki wałeczek, w który krew wsiąkała a majtki były czyste. teraz już tak nie mam, w nocy wogóle mało krwawię, więc nie muszę wpychac waty między pośladki na noc, ale zawsze to jakiś sposób.

Gość wałek z waty
ale pierwsze co to bym zaczęła od nocnych podpasek, w latach dziewięćdziesiątych nie było wtedy takiego wyboru.

Fajny pomysł z tym wałkiem z waty :D Mi właśnie w ten sposób przecieka i robi się plama... a jeszcze się mocno rzucam w nocy to już w ogóle masakra.. :( Ale tym razem zakupię wcześniej te polecane podpaski i zobaczymy ..

Gość supirupi
A wiecie na czym sie raz przylapalam? W takim pol-snie przewracalam sie na drugi bok i zauwazylam ze jakos automatycznie tak delikatnie przesuwam pupa, zeby nie zabrudzic poscieli, gdyby cos przecieklo (unosikam tylek i tak sie delikatnie przekrecalam, trudno wytlumaczyc). W glowie mam chyba jakis zakodowany strach, zeby nie nasyfic. I nigdy mi sie jeszcze to nie zdarzylo. Malo tego, kiedys mialam wpade roku. Dostalam wczesniej okres i nie mialam zadnego zabezpieczenia (nawet wkladni higienicznej). To bylo w nocy, we snie, w obcym lozku (bylam u rodzinki w odwiedzinach). Budze sie z bolem brzucha i mysle "o k...wa jak ja sie przed pania domu wytlumacze" a posciel bielutka, wykrochmalona. Z przerazeniem odsuwam koldre a tam... nic. Czysciusienko. A majty w kroku oczywiscie zalane... Jak udalo mi sie wtedy nie pobrudzic poscieli to pojecia nie mam do dzis... :)

Gość sssssunrise
dlatego ja nosze tampony. nie wyobrazam sobie by sie taplać we własnej krwi i skrzepach.

Gość sssssunrise
fajny pomysl z kawalkiem waty??? Ja bym sie czula jak kobieta po porodzi ena ligninie... Ludzie okres to tylko okres wsadzcie sobie tampona i po problemie nikt od tego nie umarl.

Gość oliwka7711
ja zakladam specjalna podpaske na noc (bella perfecta nigkt) t na majtki z podpaska dodatkowo majtki w mniejszym rozmiarze

Gość Jolkakakak
Ja zakładam czasami dwie podpaski (żeby była 1 dłuuga), albo wkładam watę.

odpowiednia podpaska i krótkie obcisle getry z lycrą mam na tę okazję (tzw. czarne gacie - M. wtedy robi :( )

Gość Innesia 26
A ja myślałam, że tylko ja mam taką zmianę.. cały czas śpię nago albo w koronkach a 6 dni w majtkach "od okresu" obcisłych. Mąż już przyzwyczajony ;)

Gość kjrd
ja przez pierwsze 3 noce spie na brzuchu calą noc i wtedy malo krwi mi wylatuje albo wcale no i podapske musze miec wtedy wysuniętą bardziej do przodu.

Gość tampony na noc to wcale
nie jest dobre rozwiązanie. Tampon też może przeciekac i za długo go w sobie trzymac tez nie dobrze

Gość ...apia.......
na taki problem jest jedno proste rozwiazanie. wloz sobie w pupe wacik i po sprawie. nie bedzie zadnych plam. a wacik jest maly i nie przeszkadza :)

Gość ...apia.......
bazienka a probowalas wsadzac sobie waciek w pupie? przypuszczam ze nie wiec nie wypowiadaj sie o czym o czym nie masz pojecia 🖐️ wacik w pupie jest najlepszy. odkad zaczelam go wladac NIGDY nie zabrudzilam poscieli

Hej dziewczyny:)Ja tez tak mam. A na ciezkie noce to always night do tego tampon i gacie z lycra. ( S.juz sie przyzwyczail ale w pierwsza noc dostal prawie zawalu jak tak sie wpakowalam do lozka-zapytal czy mam okres czy to opatrunek uciskowy:D)

Gość ...apia.......
bazienka ale wypalilas :O dziewczyna ma brac hormony tylko po to zeby nie brudzic poscieli :D

Gość o nie to szczyt
w 21 wieku nie mam zamiaru wsadzac sobie w dupe zadnej waty :O tampony i tylko tampony