Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość superwooferr

dziennik praktyk

Polecane posty

Gość superwooferr

mieliscie na swoich praktykach studenckich dziennik praktyk

Gość n ieeee a po co
:o

Gość ...........oj............
nie za to miałysmy w *uj innych papierzysk

Gość superwooferr
i co w nim pisałeś/aś bo ja właśnie mam problem :/

Gość takk
to w sumie zalezy... zapytaj sie swojego opiekuna praktyk albo osoby ktora sie toba opiekuje w placowce w ktorej odbywasz praktyki. U nas jedni mieli to w postaci pamiętnika- pisali wszystko co robili, w jakim dniu a u innych wymagali specjalnej tabelki w ktorej wpisywalo sie co zrealizowalo sie na praktykach

Gość superwooferr
no właśnie rozmawiałam z moim opiekunem praktyk on za bardzo nie wie bo moja szkoła nie dala żadnego harmonogramu praktyk a pozatym to inni praktykanci u niego to piszą tylko sprawozdania a nie bawia sie w dzienniczki

Gość ja mialam dziennik praktyk
no i pisalam to co robilam. Ale nie np, ze poszlam z butelkami do sklepu i przynioslam robotnikom piwo :classic_cool: tylko, ze np niwelowalam wykop pod kanalizacje, ze robilam zamowienie na materialy. No takie konkretne rzeczy...

Gość superwooferr
w ośrodu pomocy społecznej mam praktyki codzienne robiłam to samo praktycznie co mam tak pisać to wszystko w dzień w dzień to samo ??

no to wpisz to samo. Przeciez nie Twoja wina, nie? Jak koniecznie chcesz to cos tam dodaj, zeby urozmaicic ;) zapoznawanie sie z czyms tam czy cus... Ja na szczescie nie mialam tego problemu. Trudno mi sie bylo zmiescic w tym dzienniczku :P

Gość superwooferr
napisałam praktycznie codziennie to samo coś tam trochę dodałam od siebie najwyżej nie zalicza mi praktyk. Dzięki za odpowiedzi :) a mam jeszcze jedno pytanie czy dawałyście soc na zakończenie praktyk ??

nie... ja dostalam ;) W ramach podziekowania chyba za wyreczanie kierownika :D Zalezy. Napewno milo bedzie jak cus tam kupisz. czekoladki, kawe...? ;)

miałam dziennik, ale wypełniała mi go moja opiekunka z miejsca odbywania praktyk, nie ja. Ja musiałam z tego, co pamiętam tylko dla opiekuna z uczelni napisać takie cóś podsumowujące praktyki na jedną stronę A4.

a praktyki trwały tylko tydzień, więc szczególnie się z nikim nie żegnałam i nie częstowałam, tym bardziej, że zakończyły się niespodziewanie i nie byłam nawet jak coś przygotowana na jakieś "pożegnanie"

tylko po stażu, który trwał ponad pół roku kupiłam na pożegnanie czekoladki :)