Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ja tylko tak pytam

Czy jest jakaś szansa?????????

Polecane posty

Wiem że jest tu wiele starających się i znających na rzeczy kobitek więc moje drogie mam do Was pytanko :) Ostatni okres miałam 11 lipca(mam okres co 29 dni ) z moim przyszłym mężem kochalismy się 19,25 i 26 lipca...Czy jest jakaś szansa na ciążę ? Czy może tylko robie sobie zbyt wielką nadzieję ? Dodam że od 25 lipca boli mnie jajnik (zawsze mnie bolą przy owulacji ale żeby to trwało tak długo ? ) Test już czeka, ale niestety jeszcze na niego za wczesnie a ja juz żyję marzeniami...

aaaaaaaa hej ja mam ten sam problem, robilam test ale jest negatywny ! okres juz spozniony 8 dni ! a ty robilas test ?

dokladnie cie rozumiem :( niewiadoma jest najgorsza :( Poczekaj nie rob testu bo jak jest za wczesniej to tylko bedzie ci smutno ja tak zrobilam...

Gość maximmma
a my jestesmy jakies wrózki czy co??????????????????????? spadaj z takimi pytaniami tępa locho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Pierwsze ;) W sumie gdyby okazało się że jestem to mozna powiedzieć że ciąża nieplanowana ale bardzo chciana :) A jak sprawa wygląda u Ciebie ?? :)

Bardzo chcemy miec z partnerem dziecko i to jest nasz pierwszy miesiac kiedy sie staramy. Czytam fora i www i jako takich objawow ciazy nie mam co prawda dopada mnie zgaga porankiem i nie mam okresu , boj podbrzusza ale te cholerne testy negatywne moze poprostu za wczesnie zrobilam.....tylko sie tym dobilam. Lekarz w sobote moze on mi da jakas odp

Gość ...x...
hej. Bardzo chcę zostać mamusią i mam nadzieję,że nią zostanę. To pierwszy cykl starania dzidziusia. Mam 30 dniowe cykle lub czasem 29 jak ostatnio. Kochałam się z mężem w 11 dniu cyklu i 17. Czy jest szansa że jestem w ciazy?takbardzo tego pragne. Okres miałam 11 lipca. proszę o odpowiedź jakąś bo zwariuję, dodam, że jestem po poronieniu bliźniaczej ciąży:(((((((

Gość ...x...
ale juz moge zrobic test? nie za wczesnie? powiedzcie mi chociaz czy mam szanse?:(

szansa jest zawsze, test ponoc najlepiej jest robic w pierwszy dzien okresu tzn spodziewanego okresu wiec poczekaj. nie rob wczesniej bo moze nie wyjsc. Ile do okresu ?

Gość ...x...
8 -9 sierpnia dopiero, ale ja nie wytrzymam tyle czasu. A w którym dniu miałam najprawdopodobniej największą szansę poczęcia. Bo kochaliśmy się w 17 i zastanawiam sie czy to nie za pozno:(

Gość ...x...
jedynie po obfitych plynach moge stwierdzic ze mialam.

Mowie ci poczekaj do pierwszego dnia okresu i zrob test ... chyba ze cchesz bardzo sproboj zrobic teraz moze wyjdzie a moze nie :)

Gość ...x...
a moge miec nadzieje?:(

Gość ...x...
ok, zycze powodzenia, trzymaj sie