Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eaudegloss

Kiedy brzuszek peka - czyli rozstepy..

Polecane posty

Hej dziewczyny, co stosowalyscie na rozstepy ? czy ktos uzywal moze kremu Revitol i czy pomogl ? I kiedy najlepiej zaczac sie czyms smarowac?

ja smarowałam się najrożniejszymi kremami oliwkami żelami od poczatku ciąży i po niej a rozstepy mam okropne na posladkach udach łydkach biodrach i piersiach

ojej Iskierka , slyszalas moze o laserowym usowaniu rozstepow ? Ja staram sie o dziecko aczkolwiek mam rozstepy na udach wiec drze na mysl jak mi brzuch popeka jak jzu zajde w ciaze !! :(

Własnie będę miała laserowo usuwane rozstepy tylko jest kolejka i musze czekać na zabieg . mam 20 lat i wstydze się tego jak wyglada moje ciało

Gość Anulka2021
Ja tez do 8 msc nie mialam nic a nic a zaczelam sie smarowac w 5.Uzywalam Bio oil i E 45 ale mam takie rozstepy od 8 msc ze szok :(

Anulka - wlasnie sie zastanawialam nad BIO oil ale kupilam Revitol kosztowal mnie fortune !!! zaczne stosowac mam nadzieje ze pomoze jakby co :)

Gość Anulka2021
Iskierka a skad jestes i ile to kosztuje?

ja Bio Oil stosowalam od kiedy dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy, teraz juz 2 mce poporodzie wciaz smaruje skore i zadnych rozstepow nie mam.. lekarka powiedziala, ze najlepiej sprawdzic, czy moja mama miala rozstepy, to i ja bede takowe miec. Na szczescie u mnie ta teoria sie nie sprawdzila

jestem z Pisza ( to małe miasteczko na Mazurach ) jednorazowy zabieg kosztuje 200 zł a żeby były rezultaty takich zabiegów ptrzebne jest conjmniej 10 a więć ok 2 tys

Gość Anulka2021
Eaudegloss Bio oil mial byc taki wspanialy wydalam 40 F na dwie butelki i nic nie pomogl chociaz z poczatku myslalam ze jest ok bo od 5 do 8 msc nic nie mialam az tu nagle tak mi zaczely sie pojawiac jak grzyby po deszczu to wkurzajace :/

To jest Fakt kazda kobieta ma inna skore i rozne preparaty inaczej moga dzialac. Ja chce sie kiedys zdecydowac na laserowe usowanie ale dopiero jak jzu urodze te wszystkie dzieci ktore chce miec :):):) inaczej bede pekac...i pekac....i pekac...

Gość Anulka2021
O matko to duzo a jaka jest pewnosc ze znikna po tych zabiegach. No wlasnie ja tez tak mysle jak ma komus pomoc to nawet najtanszy krem pomoze mi niestety nie pomogl a moja mama tez miala ja mialam nadzieje do konca ze moze nie bede miec ale coz..

Ja stosuje Mustele. jestem w drugiej ciazy, z blizniakami tym razem. po pierwszej ani sladu rozstepow - smarowalam tylko brzuch i piersi, skora bardzo ladna.... teraz jestem w 31 tc, tez nie mam jeszce rozstepow i mam nadzieje, ze juz nie wyjda :-)

Gość Anulka2021
No ja mam 08.08 date porodu..pierwsza ciaza:)

Gość Anulka2021
A u mnie co najdziwniejsze to tylko na brzuchu mam rozstepy jak ja to mowie wygladam jak zebra :) na biuscie nic na nogach czy biodrach tez nic

Dominik to moje pierwsze i ostatnie dziecko dlatego zdecydowałam się na laser . pewności nie ma nigdy czy całkowicie zniknie te cholerstwo ale napewno chociaz trochę pomoże

Gość Anulka2021
No na dniach chociaz mialam i mam nadzieje ze bedzie przed tym dniem:) Ja jestem z LOndynu a z Polski z Jasla na podkarpaciu ty? Heh ja jestem z blizniakow to PODWOJNE szczescie jak to sie mowi chociaz moja mama 21 lat temu inaczej to widzilala i za jednym razem,tez chcialam blizniaki nawet sie pytalam na scanie jak mi robili czy nie slychac dwoch serduszek :)

jesli wasze mamy mialy rozstepy to wy tez bedziecie miec mimo stosowania kremow :)

Anulka ja mieszkam w Surrey w malej wsi z Polski z Krynicy. Chcialabys sie wymienic mailem , chcialabym wiedziec jak tam ci wszystko sie ulzoy i jakbys sie odezwala po porodzie i wogole co ty na to ?

wazka, niekoniecznie... niby geny sa najwazniejsze, ale na przyklad matka mojej przyjaciolki urodzila 5 dzieci i zero rozstepow, a moja Magda po 1 miala juz niezle paski...

moja mama po ur 3 nie ma nic siostra po ur 3 nic a nic a ja nawet jednego nie mam i juz mi uda pekaja ;)