Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eaudegloss

Kiedy brzuszek peka - czyli rozstepy..

Polecane posty

ktos czasem musi przerwac ten ciag gebnetyczny a czesto tez zalezy tp od zwyklej nadwagi jaka sie mialo chodzby olrzed ciaza, kiedys mi sie wydawalo ze im bardziej kobieta przy kposci tym mniejsze powinna miec rozstepy bo przeciez skora juz w jakims stopniu jest rozciagnieta a tu zong

Gość Anulka2021
Jasne czemu nie :) anka2022@o2.pl a ty jestes w ciazy teraz?? Ja mam takiego stracha ze szok zwlaszcza ze szpital gdzie rodze to jak bylam z siostra na A&E to poprostu od 13.00 do wieczora nie zajmowali sie nia prawie wcale mam tylko nadzieje ze mna sie zajma nalezycie :)

Gość maslo do ciala
Palmer's stosuje od 3 miesiaca wczesniej oliwke. jak narazie jestem zachwycona tym maslem do ciala - nigdy wczesniej nie mialam tak miekkiej i jedrnej skory a codziennie uzywalam dobrych balsamow do ciala. Jestem pewna ze nie przestane go stosowac po ciazy bo nie dosc ze jest swietny to jeszcze ten kakaowy zapach....to niesamowita radosc sie nim smarowac. A polecila mi je kolezanka ktora cala ciaze sie tym smarowala i nie ma ani jednego rozstepu - mam nadzieje ze i u mnie tak bedzie.

Nie martw sie wszystko bedzie w porzadku. Co do mnie to niewiem czy jestem w ciazy mam problem bo testy sa negatywne, okres spozniony 8 dni !!! bole podbrzusza i inne tam takie ...bardzo bym chciala...

i czesto tez przez cala ciaze nie pokazuja sie rozstepy a wyskakuja jakis czas po porodzie, z tym tez sie spotkalam najlepsze bylo to ze ja wazac 58 przy wzroscie 172(w ciazy ot\rzytylam17)(nie smarujac sie niczym specjalnym) mam tylko pare kresek tu przy pepku z tego wzgledu ze maly wazyl 4,050 i mialam brzuch wypchniety bardzo do przodu(gdyby nie to ze maly byl tak duzy to mozliwe ze nie mialabym nic:(:)...nie mam ani celilitu ani rozstepow na udach tak jak to moja mama po 5 dzieciach, ma jedynie kolo pepkaa

eaudegloss a powiedz, czy masz na brodawkach takie male gozki wielkosci glowki szpilki? jesli to nie jest dka ciebie zbyt dyskretne pytanie.....

bo jesli ich nie mialas wczsesniej to jest pierwszy oznak ciazy, poczytaj na necie, nie chcde nikogo wprowadzac w blad , u mnie sie sprawdzilo bo wczesniej tego nie mialam

Gość Anulka2021
O Palmeers tez uzywalam ale tylko przez chwile takze nie mam specjalnie wyrobionej opinii o nim.. Hmmm...ja jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy to najpierw zamarlam co to bedzie taka mloda i w ogole,ale sie oswoilam wyszlam za maz w miedzy czasie :) i teraz tylko zostal ten strach przed porodem ze nie bede mogla sie wydrzec jakby co na te midwives,a moze bede najwyzej mezowi sie dostanie heh A ile masz lat jesli mozna spytac?

serio? tak naprawde to chce troche zdrowo do tego podejsc, jakies oznaki tam mam, testy wychodza negatywy moze poprostu mam nicki poziom tego tam hormonu jak go zwal tak zwal....

Gość a gdzie mieszkasz Anulka
widze ze tez jak ja w Uk - ja w Szkcji i termin mam na polowe stycznia.

ja mam 24 lata moj partner 33 !! dlatego najwyzsza pora miec bobasa zeby on dziadkiem nie byl jak bedzie mial pierwsze dziecko hehe

im bardziej brnie sie w tyg. ciazy tym bardziej staja sie widoczne, teraz to sa takie nabrzmiale i bardzo widoczne , 8tyd. u mnie ale mowie test moze sie mylic a moze nie najlepiej zrobic badanie z krwi i ma sie 100 pewnosc

Gość Anulka2021
Ja mam podobnie tyle ze ja mam 21 a moj Niki 28 takze on juz gotowy na tatusiowanie

no to mamy tyle samo, ja juz jednego brzdaca mam ( skonczy w listopadzie) a to bylo planowane z porodem na wiosne:)

u mnie bylby dopiero 4 tydzien pewnie ale ide do lekarza w sobote na badanie krwi!!!!!! boje sie ! nie pobrania krwi ale wiadomosci !

Gość Anulka2021
Ja jestem z Londynu,ale planujemy wyprowadzke gdzies na obrzeza bardziej

eudagles mam nadzieje ze ci sie uda i trzymam kciukasy mocne::):):):):

Ja od poczatku ciazy wylewalam na siebie oliwke johson&johson a od 2 miesiaca dodalam krem na rozstepy. Do tej pory zuzulam 2 opakowania kremow na rozstepy. Jestem tuz tuz w 9 miesiacu ciazy i poki co, ani sladu zaczerwienien. Mysle ze to sprawa moich genow, tego ze tylam rownomiernie i dbalam o siebie, szczescia w tym tez sporo.

Anula ja z Irlandi Polnocnej ale mam nadzieje ze jeszcze tylko rok sie tu przemeczymy i wracamy do rodzinki

Gość Anulka2021
On jest Hindusem..a surrey to w ktorym kierunku ?

Ja od poczatku ciazy wylewalam na siebie oliwke johson&johson a od 2 miesiaca dodalam krem na rozstepy. Do tej pory zuzulam 2 opakowania kremow na rozstepy. Jestem tuz tuz w 9 miesiacu ciazy i poki co, ani sladu zaczerwienien. Mysle ze to sprawa moich genow, tego ze tylam rownomiernie i dbalam o siebie, szczescia w tym tez sporo.

Gość Anulka2021
Wazka 85 to ci zazdroszcze tez bym wrocila do Pl ale po co ciezko by mi bylo prace znalezc jakakolwiek a mojemu mezowi to juz wcale.Chociaz jak sie wkurze tak porzadnie to wroce heh:)