Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on sie nigdy nie zmieni

on sie nigdy nie zmieni!!!!!!!!!!

Polecane posty

przyrzekl mi ze nie bedzie pisywal a pisze z inna , choc to tylko zwykle pisanie , wiem ze by mnie nie zdradzil w tym mu ufam ale no kurwa przyrzekl , po hu** pisze jak wie ze tego nie akceptuje teraz koniec !!!! poklocilismy sie ze hooo i mnie zablokowal na gg teraz jestem wkurzona ale 5 minut nerwu a za 5 min bede plakac :(:(:(:((:(:(

Gość wiec zacznij pisac z jakim
facetem, i zobacz specjalnie jak on zareaguje, zostaw mu to na widoku, jak bedzie zazdrosny i ci cos powie, to wtedy moze sam przestanie a jak nie to wiesz zalezy od ciebie albo zaakceptujesz to albo.......wlasnie znajdz lepsza droge....

nie mam 23 lata on 25!!!!1 no wlasnie taka klotnia byla ze juz koniec totalny koniec choc duzo razy roztawalismy sie ale tylko na 1 gora 3 dni i byly powroty a teraz bylo ostro bardzo ostro zablokowal mnie na gg mysle ze sie nie odezwie a moze to i dobrze czas pokaze a po hu** mowil ze kocha i mnie stracic nie chce po co ??? po co to wszystko mowil????????

nienawidze klamstwa a wiem ze pisal a przyznac sie nie chce !!!!1 nienawidze klamstwa :O jeszcze auto mi zgaslo z nerwow i wygladalo tak jak bym go przejechac chciala :O:O:O:O boze moj kochany :O:O:O po co mowil ze z jego strony moze sie na cale zycie ze mna zwiazac ze kocha :Opo co ?????

oni zawsze to mowia, ja jestem w zwiazku 1,5 roku. * mies mieszkalismy ze soba a teraz mieszkamy 300km od siebie widzimy sie 4 dni w mies, on ciagle obiecuje obiecuje a nie umiem odejsc mimo kilku wczesniejszych prob

Gość osoba_trzecia
Może, wtedy kiedy to mówił, nie sądził, że już do nikogo nie bedzie mógł sie odzywać :P

Gość superpartia
po to to mówił żeby cie ruchać wy uwielbiacie kłamstwa i tak zmiękniesz ...

nie wymiekne bo co na gg mnie zablokowal na tel nic mu nie napisze napewno on sie nie odzewzie tez i jak tez bo reki nie wyciagne , bo ni e trawie klamstw :O jasne ze mi zle bedzie bedzie mi ciezko napewno wymiekne ale nie napisze bo nie mam jak to juz bylo.....teraz to nalezy do przeszlosci ....... tyle powrotow bylo , ale tym razem nie bedzie ........... i bedzie mi cholernie ciezko

a powiedzialam ze nie toleruje pisania , tyle razy pisywal z innymi dupami , powiedzialam jeszcze raz i koniec no i nadeszla ta chwila

Gość tacy oni juz sa im sie nie ufa

Gość jak bym przed 2 lat czytala
siebie , byla podobna sytuacja do twojej ja sie uwolnilam choc mi ciezko bylo ale takie to zycie mam faceta ale nikomu nie ufam w 100%

Gość jak bym przed 2 lat czytala
teraz mam nowego factea*

Gość zazdrosnica
,,choc to tylko zwykłe pisanie,, jak masz pewnosc ze on cie nie zdradzi to czemu zabraniasz mu pisac.. przeciez pisanie to nic wielkiego... pewnie jak tego nie zakceptujesz to bedzie on mial dosc i zerwie z toba ale z drugiej strony jak mowił ze ni bedzie pisal to nie powinien..to dla nego słowo nic nie znaczy

widze topik sie rozwinal do zazdrosnicy ale on tyle razy pisywal z innymi foty wymienianie sie z kolezankami umawianie sie wiem ze nie jednak sie nie umowil ale przyzekl mi ze nie bedzie tego robil :( to mnie rani :( nie dotrzymuje slowa a z nami to koniec skonczylismy , tak czy tak zablokowal mnie na gg , moje num tel napewno tez usunal itd nic ..........jakos teraz mi nie jest zle ...... ale jutro pojutrze bedzie napewno coraz gorzej i coraz ciezej nie lubie klamstwa ja sie go pytam a on klamie klamie w zywe oczy :(

Gość zazdrosnica
czemu sobie wmawiasz ze bedzie gorzej..moze zrozumi ze zle postepuje i bedziesz z nim lub poprostu z biegiem casu ułozysz sobie zycie bez niego..wiem ze czujesz sie zraniona ale coz takie zycie..raz jest z gorki raz pod gorke

tyle razy obiecywal...... tyle razy prosilam :( wiem ze sie on nie odezwie ja tez nie , takiej klotni w zyciu jeszcze nie bylo miedzy nami , teraz poszlo bardzo ostro :( to juz wszystko co miedzy nami bylo alb......albo uloze sobie zycie z kims innym :(

Gość mój tez jest kłamcą
tyle przez niego wypłakałam. Nie ma sensu

do strasze na uczuciowym nie znasz calej histori za duzo razy mnie skrzywdzil za duzo ran ............

Gość nowaZuzia
faceci to bezmozgowcy... obojetnie czy ma 15 lat czy 25 czy 35, mozgow to oni raczej nie maja, mowia swoje a robia swoje!!! moj mowi ze kocha a za chwile krzyczy na mnie? no gdzie tu myslenie? zajebani klamcy i tyle

masz racje oni sa bezmogowce dlaczego napisalam ze mnie zablokowal bo mne tym zaskoczyl :D ale co ma byc to bedzie wybral pisanie z innymi , a powiedzialam mu ze albo przestanie pisac albo koniec bo mam doscyc jego pisania , umawiania sie itd :O:O:O

facet nie traktowal cie powaznie, a juz napewno nie kochal :( gadanie z innymi, wymiana fotek, umawianie sie na boku, niby byl z toba, a szukal jednak czego innego..

tak nie traktowal mnie powaznie :O ja zawsze kur** musze ciepiec :O:O jak nei jeden zdradza to drugi taki glupi ci*l :O:O ja mam juz dosyc tez go zablokowalam a niech idzie w hu* :O sorry za klnienia , ale nienawidze facetow a niech go diabli wezmna :O:O:O zawsze to ja musze w dupe dostac :O

fioletowy widelec :D:D wykastrowac zabic to za malo :O:D:D tylko musze sie pozbierac narazie mam wytle zlosci w sobie ze ho ho :O:O ale jutro napewno nadejda te cierpiace dni ..... ale jak to mowia czas goi rany :)

Gość dedede
ale ty jećzysz i pitolisz :O jesteś beznadziejna :O