Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z nudow....

tak wygladalam wazac 70kg, a tak - 10 mniej.

Polecane posty

Wyglądasz świetnie, naprawde, nogi też masz szczupłe :) Marzę o takiej figurze :( Powiedz, co robiłaś i ile czas Ci to zajęło? Dieta? Ćwiczenia?

Gość fswA
Gdzie Ty widzisz grube nogi? Chciałabym mieć takie, moje są naprawdę grube, chociaż ważę 15kg mniej(jestem też dużo niższa). Masz naprawdę fajną figurę, zazdroszczę, i wyglądasz jakbyś schudła więcej niż 10kg, pewnie ćwiczyłaś lub uprawiałaś jakiś sport?

No faktycznie nadal grube. Schudnij lepiej jeszcze bo tragedia jest :o

Mmmm... chudnięcie nic nie dało... trzeba było ćwiczyć. Mimo wszystko gratuluję schudnięcia, bo to osiągnięcie ;)

Gość z nudow....
nie odchudzam sie jako tako...jem ok 1500kcal na dzien. przy tych 72kg jadlam niewiele, a nie chudlam (popsulam sobie metabolizm)..wiec rzucilam to w cholere i zaczelam jesc normalnie, ok 5 razy na dzien. na poczatku przytylam pozniej waga zaczela spadac do 60kg. obecnie nie jem jedynie po 18, 2 razy w tyg stepperuje i nie jem slodyczy, ale waga juz nie leci, a chce zejsc do 56-57kg.

Gość z nudow....
no wlasnie, gore mmam b. chuda i brak piersi a dol potezny (w porownaniu z wyzsza czescia ciala). przy tych 70 kg tez nie mialam specjalnie duzego biustu, wiec mi na nim nie zalezy. niech idzie w cholere:P jesli zrzuce dol :O i te 4 kg.

Gość marzenaaaaaaaaa
Wcale nie masz grubych nóg.

Gość napisz pprzykladowe menu z dni
a twojego

Mm :P Taka 'dieta' na mnie nie podziała :P Wydaje mi się, że to odchudzanie trochę odbilo się na Twojej psychice [ bez żadnych forumowych złośliwości :P ] i zatarła Ci się już granica. Uważaj żeby się w choróbsko nie wpędzić jakie!

Gość z nudow....
dzis: 1) 2 kromki ciemnego chleba z szynka/kielbacha/serem...jak leci 2) to samo ;) (uwielbiam chleb) 3) golabek (jeden, bo srednio lubie) 4) 2 czekoladowe jogurty 5) twarozek ze szczypiorkiem pomiedzy pare nektarynek i jeden banan oraz paluszki z sezamem.

Gość z nudow....
hehe bo wlasnie, ja dopiero teraz chce zaczac sie odchudzac :). tak jak pisalam, to wczesniej trudno nazwac dieta :P. a moze lepiej jakies sporty? chce wyrownc nieco proporcje miedzy gora, poza tym teraz mmam taki glupi rozmiar ciuchow "pomiedzy". S na mnie czasem za duze, a XS za male. przytyc nie chce, wiec tylko do XS moge dazyc.

Gość fswA
do "z nudów", tak z ciekawości zapytam, a jaki masz obwód w najszerszym miejscu uda? jeśli oczywiście mierzyłaś...Bo one naprawdę nie wyglądają na grube i w ogóle nie widzę na tym zdjęciu dysproporcji między górną a dolną częścią ciała, moim zdaniem trochę przesadzasz...

Gość z nudow....
52-53cm a kiedys tu byla tabella, gdzie bylo podane ze przy takich wymiarach jak mam powinno to byc 47cm :O a dysproporcje sa: cycki: 85cm biodra: 94cm :O dol to moj kompleks.

Gość ssssuucz2
mam takie same bransoletki ;-) z primarku

Gość fswA
Też mam dysproporcję między górą a dołem, mam figurę gruszki po mamie, ale pogodziłam się już z tym, nie da się być idealną przecież, odpowiednim ubraniem można wszystko ładnie zamaskować,a na pewno niejedna dziewczyna chciałaby mieć taką figurę jak twoja.

Gość olkijhgbvf

Gość jak dla mnie to co najmniej 15
kg schudlas!

Gość Informers_NL
Porazka. Na pierwszej fotce bylas 100 razy bardziej atrakcyjna, obecnie to chodzacy szkielet, 0 atrakcyjnosci :(

Gratuluję :) Dzięki że zamiescilas tutaj te foty, bo ja startuje z wagą 70 (wzr tez 174) i chcę dojsc do 60-62, a potem zobaczę co dalej ;P

Gość popieram INFORMERS NL
jak wyzej. POPIERAM!

Gość te teksty ze na 1. lepiej
to pisza chyba otyle kaszaloty ktore same schudnac nie moga i wpieraja na okolo, ze grubsze jest b. atrakcyjne :O

Gość e tam duze tylki sa
seksowne, bardziej niz wielkie tzytze. masz fajnie zaokraglone biodra, ale na twoim miesjcu bardziej niz nimi przejelabym sie brakiem talii. nie jestes absolutnie gruba, ale hula hop moglabys ruszyc ;)

Gość yuaw5u
Zeby wyrównać proporcję polecam rozbudaować ramiona. Właśnie między ramionami i biodrami ma byc równość. Popracuj również nad talią, ale odradzam hula-hop, bo Ci biust jeszcze bardziej spadnie. Na ramiona-pompki, hantelki.

Gość z nudow....
co jak co, ale na brak talii na pewno nie moge narzekac. tu mam tunike, dodatkowo naciagnieta, przez co jest ona zamaskowana. roznica miedzy talia a biodrami to u mnie AZ 31cm!, wiec tym bardziej chce zrzucic z tylka i z nog troche cm =/

Gość mieloni
to ne fer :( ja schudlam z 77 na 61 (172cm wzrostu) i nie wygladam tak fajnie, ciagle jestem paszteciakiem.

Gość Informers_NL
A bylo tak fajnie ... eh, jeszcze troche i nie bedzie zadnych atrakcyjnych kobiet przez te glupie diety.

Gość mm otywaacjaaa