Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdsfsdf

mam pytanie nt. zdrady

Polecane posty

Gość dgdfgdfg
ale jaka matematyka? :O Zmniejszmy sobie świat do maciupkich rozmiarów i wyobraźmy sobie że na swiecie żyją: - 2 małżeństwa (pan A i pani AA) i (pan B i pani BB) - 2 wolne kobiety (pani C i pani D) - niech będzie nawet dodatkowych 2 mężczyzn wolnych (chociaz nie są tu potrzebni) łącznie 8 osób Mąż (pan A) może zdradzać żonę z panią C, która jest wolna, więc nie zdradza nikogo. Potem przeprowadzaja statystyki wsród małżenstw. Pan A zdradzał, pan B - nie. Pani A i pani B nie zdradzały. Więc? 50% zdrad u mężczyzn, u kobiet 0%. Ty zakladasz że mężowie zdradzają żony z innymi mężatkami, a to nie musi być prawda.

Gość ghtv
zmniejszmy sobie ... jak sobie zmniejszymy to zoabczymy co bedzie, jak narazie ludzi jest az za duzo by wymyslac takie pierdoly, nie macie co robic ? to idzcie spac :P

Gość dgdfgdfg
hę? po co się wtrącasz? Mnie interesuje matematyczne potwierdzenie teorii tego z kim rozmawiam. Czuję się jak w szkole gdy kolezanka kłócila się ze mną że matematycznie jest niemozliwe aby nieparzysta liczba uczniów mogła sobie ofiarować prezenty (czyli ktoś wylosowanemu komuś). :D:D

Gorgona sorki, ale to ze ty nie wierzysz ze facet nie zdradzi to jets tylko twoja opinia i zaloze sie, ze zbudowana tylko po to by nie bolala ew. zdrada... Masz rację. Ale wiesz,nie spotkałam jeszcze faceta który by nie zdradził. Lepiej się nastawić niż być naiwna idealistką. Jeśli nie zdradzi(w co nie wieżę niestety) to miło się zaskoczę. Jeśli zdradzi zaboli bardzo,ale wtedy pomyślę wtedy,że to było nieuniknione i prędzej czy później mnie czekało.

dgdfe.....ale sobie wybralas.....+ 2 wolne babki...buahahahaha czyli koniecznie chcesz udowodnic ze wiecej facetow zdradza tak?

Gość dgdfgdfg
babinicz - aż dziwi mnie że jesteś taki/a głupi/a To był przykład na zaprzeczenie matematycznej teorii że liczba zdradzających mężczyn musi równać się liczbie zdradzających kobiet, a nie dowód na to że faceci zdradzają częściej. :O:O Możesz sobie wyobrazić inaczej. Pani AA zdradza męża z panem E który jest wolny. W tym przypadku zdradzających kobiet jest 50% a mężczyzn 0%.

Gość o tak ..
No skoro tu tyle o statystyce.. Poczytajcie ile przypada statystycznie kobiet na 100 mezczyzn chociazby w Polsce. Moze znajdziecie odpowiedz :) Wsrod moich znajomych, powiedzmy na 10 par, 80% zdradzilo, a polowa sie rozwiodla. Srednia wieku w przedziale 34-40 lat. Pzdr.

Gość uuuuuuuuuuuuuupp