Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukana123

co zrobić?

Polecane posty

Gość oszukana123

prawdopodobnie zostałam oszukana przez faceta. Przez długi czas ukrywał że ma żone i dzieci. Ale, prawda jest taka że do końca nie wiem. Niektóre fakty świadczą o tym, że mnie okłamywał, niektore że ma lub miał zone i ma dzieci. jak pytałam o to, to zaprzeczał i robił ze mnie paranoiczke, że sobie cos ubzdurałam. jak bylismy w miejscu publcznym to się nie ukrywał ze mną, ale fakt, ze często nie chodzilismy po miejscach publicznych. Niektóre jednak falty świadczą o tym, że miał lub ma zone i ma dzieci. Co z tym zrobić? przemilczec i zapomnieć czy pokazać jego rodzinie że nie jest święty? Mi raczej przychodzi na myśl, żeby zapomnieć i przemilczeć i tak do tej pory robie, ale z drugiej strony.... jemu to wszystko zwisa, czuje sie bezkarny. Być moze jego żona nic o tym nie wiem, a jego rodzina uważa go za dobrego człowieka. Nie chce się babrać w g... ale dlaczego jemu ma wszystko uchodzic na sucho? Z tego co wiem to nie jestem jedyna.

Gość powinnas rozpetac mu pieklo na
ziemi to bedzie mial nauczke chuj złamany,co za menda....

Gość oszukana123
czasem z chęcia rozpętałabym mu piekło na ziemi. tylko jak to zrobic? Czasem o tym, nie chce mysleć. Ale.... dlaczego mu to ma uchodzic na sucho?

Gość no to zrob cos
i daj mu popalic ;] a masz na to dowody czy domysly? musisz miec dowody by go udupic i zdemaskowac publicznie,bo inaczej ty pozostaniesz urobiona przez niego wariatka ;] wiem co gadam bo mialam podejrzenia co do narzeczonego odkad mi wyjechal do anglii na 2 lata zarobic,co prawda przylatywal czesto ja tez bywalam,i w koncu wyszlo.Bylo kilka poza mna,mzatki rozwodki tzw mamuski i pare malolatek,a wyszlo wszystko przez glupia nk ;] teraz harem rozwiany a on sam ze soba.I to byl 31letni facet,ja 28latka a zapamieta mnie przez reszte zycia ;]

Gość oszukana123
no własnie ja też przez nk i przez jego pare wpadek. Niestety to tylko domysły. Ale skąd mam miec pewnośc? On zaprzecza, jego znajomi albo samo nie wiedza, albo mnie wezma za wariatkę. Ale w sumie to chodzi o sam ten szum. Że nie wszystkie daja za wygraną.

Gość upupupup
podnosze

Gość oszukana123
moze ktoś sie jeszcze wypowie

napewno bym sprawy nie przemilczała... może spróbuj mu podsunąc jakąś Twoją kolezankę której niz na... i bedziesz wiedziała ze jeste lub nie jest święty...

Gość napierdź mu w twarz
i zapomnij