Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelisia

Nurtujące pytanie

Polecane posty

Gość ewelisia

Witam... Jestem w trakcie brania tabletek antykoncepcyjnych-Marvelon-zażyłam 6 tabletek i to są moje pierwsze tabletki. Biore je tak jak pisze w ulotce ale teraz mam jedno pytanie, czy aby tabletki na pewno chronią mnie odpowiednio i czy na pewno nie zajdę w ciążę gdy partner "skończy we mnie"? Jestem ogromną panikarą ehhhh!

Gość balsam
ja przez 2 lata brałam Mercilon - pewność 100-procentowa:)nic się nie bój - może się czasami zdarza zajść w ciąże mimo tabletek ale ja o takim przypadku nie słyszałam:)

Gość ewelisia
Ciekawe...:)

Gość jak będziesz je brała według
instrukcji i zadnej nie pominiesz to ciaża Ci nie grozi bez wzgledu na to gdzie skończy Twój chłopak ;P

Gość jedyna sytuacja kiedy tabletki
zawodzą i dziewczyny zachodza w ciaze, to gdy za pozno przyjma tabletke lub jakas pomina albo biora tabletki z jakimis lekami ktore oslabiaja ich dzialanie np. silne antybiotyki. Wszystkie informacje sa na ulotkach.

Gość 1234567....
skoro dopiero zużyłaś 6 tabletek z pierwszego opakowania to ja bym Ci radziła na razie powstrzymać sie od seksu na całego....Twój lekarz Ci nie powiedział że przy pierwszym opakowaniu nie ma jeszcze należytego zabezpieczenia ?....organizm powinien się przystosować a hormony zadziałać ....mój powiedział mi że przy pierwszym opakowaniu zaleca dodatkowe zabezpieczenie

Gość evelisia
tak tak tak...jedno opakowanie i MOŻE dopiero się przełamie przy następnych