Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak ja sie boje znow

Objawy nadchodzacego okresu?

Polecane posty

Jakie sa?Mam takiego stresa czy dostane okres.Otroz jestem 4,5 miesiaca po porodzie i od ok.3 tyg. kocham sie z partnerem.Ale zawsze zabezpieczamy sie prezerwatywa, ale on konczy we mnie.Prezerwatywa jest zawsze cala.Za pare dni powinnam dostac okres.Jakie sa objawy nadchodzacego okresu???????

Gość ewelisia
Hmm...różne-każda kobieta odczówa to inaczej. bóle w podbrzyszu, nabrzmiałe bolące piersi, lekkie zdenerwowanie, ból glowy, niekiedy nawet bóle jajnika no róznie sie zdarz - różnie

Gość przecież jesteś zabezpieczona
po co ta histeria? ja od 8 lat prezerwatywy i niechcianej ciaży nie ma jeśli jest tak jak napisałś to w ciążę nie zajdziesz - plemniki jeszcze nie przegryzają gumy :-O

Kochamy sie w prezerwatywie.A mam takie stresa ze zajde w ciaze. U mnie jest tak: pobolewa mnie brzuch, jestem zdenerwoawana, cche mi sie czesto siku, powiekszone piersi.

Zdarzylo sie 2 razy ze weszedl we mnie bez prezerwatywy ale tylko na chwike na samym poczatku ale zaraz zalozyl gumke.

Gość przecież jesteś zabezpieczona
kuuuu..... ty masz 16 lat? czy co? "wszedł we mnie na chwilkę" :-( to sie teraz martw :-P co tobie, albo jemu dała ta CHWILKA? :-O

Mam 25 lat.O jejku pytam sie tylko.Kiedys kochalam sie bez gumki i stosunek przerywany i nie bylo nigdy ciazy.

Gość MDFLGJD
SKORO JESTES PO PORODZIE TO CHYBA WIESZ JAK SIE CZUJE KOBIETA PRZED OKRESEM CO? MI TO WYGLADA NA PODSZYW. NIE DZIWNE ZE MASZ WIEKSZE PIERSI SKORO RODZILAS I TYM BARDZIEJ JESLI KARMISZ DZIECKO PIERSIA.

Powinnam wiedziec.Jestem glupia zachcialo mi sie seksu i teraz mam.Myslenie i zaraz zwariuje od myslenia