Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek24

nieśmiałość

Polecane posty

Gość tomek24
Ten ostatni to podszyw. Według mnie twój pierwszy raz nastąpił w normalnym wieku i nie masz się czego wstydzić. Ty pierwszy pocałunek miałaś w wieku lat 17, a ja jeszcze nigdy nie miałem pocałunku w wieku lat 24. Co do czekania z seksem do ślubu, to nie interesuje mnie to. Nie jestem osobą religijną, nie jestem wierzący, więc to nie dla mnie.

Gość Pierwsza Nienaiwna
..A Ty koleś na litość panny tu bierzesz..? Taka to Cię dopiero śmiechem zabije, prowokatorze :P

gdzie Ty się człowieku ukrywałeś / ukrywasz ?? wyjdź do ludzi i zacznij z nimi rozmawiać (na żywo a nie na forach), pokochaj siebie i ... kochaj się z innymi ;)

Ja Ci tylko Tomku pokazuję że są różni ludzie i różnie do zagadnień podchodzą :) Wg mnie jedno co na pewno musisz zacząć to umawiać sie z dziewczynami :) pewnego etapu się nie przeskoczy... trzeba to po prostu przezyć :) Powiem jeszcze tak... pokaż dziewczynie że jestes wartościowym człowiekiem a myślę że reszta będzie dla każdej mądrej dziewczyny nie miała już znaczenia :)

Gość tomek24
Co to znaczy, że pewnego etapu się nie przeskoczy?

Gość Pierwsza Nienaiwna
Wśród dojrzałych emocjonalnie ludzi obu płci nie ma znaczenia "przebieg" sexualny :) Ja także całowałam się (tak naprawdę ) pierwszy raz w wieku 17 lat i wcale nie żałuję, bo to Był Ten :D stworzony do pierwszego Pocałunku :P Byliśmy ze sobą 4 lata i nasze życie sexualne podpadało pod prawną kategorie "inne praktyki" :P Rzetelny Pierwszy Raz miałam w wieku 28 lat i Też Nie Żałuję :P Bo to również Był Ten :P Nie kłamałam nikomu, że zostawiłam dziewictwo na płocie a dorosły facet zrobił to TAK, że nie bylo żadnej krwi, bólu i łez.. Miałam Tylko Przyjemność..(wróciliśmy do tematu jeszcze tego samego wieczoru.. :P ) - powtarzaną potem systematycznie parę razy dziennie .. :P :P :P

Etapu randkowania i narażenia na wyśmianie przez kogoś jak nie z tej to innej przyczyny... bo ludzie są bardzo różni :) Grunt to poznać kogoś i wszystko zacząć od koleżeństwa... w miare poznawania kogoś widzisz ile ta osoba jest warta i wtedy idąc za zacieśnianiem znajomości możesz wchodzić w szczegóły.. myślę że w ten sposób najłatwiej będzie uniknąć tego czego tak bardzo się boisz czyli - wyśmiania. :)

Gość tomek24
Dziękuję za wsparcie. Nie jestem typem randkowicza, więc to nie dla mnie. Chciałbym po prostu tak normalnie, naturalnie trafić w życiu na jakąś atrakcyjną dla mnie dziewczynę, z którą nadawałbym na tych samych falach. Tyle

Gość Pierwsza Nienaiwna
Dodam jeszcze, że nie miałam (oprócz czasu choroby- mojej czy Jego) zbliżenia bez orgazmu i tylko z babskich gazet wiem, że są Kobiety, które Latami go nie mają..i młodzi mężczyźni, którzy nie mogą, nie dochodzą etc. :P Więc po prostu się Nie Przejmuj: zacznij aktywnie poszukiwać więzi i rzuć za siebie myśl, że z Tobą"jest Coś Nie Tak" :) To tylko ściąga w dół i zatruwa.. :D

Gość Pierwsza Nienaiwna
Tomaszu: Królewna na białym koniu pod Twój blok nie zajedzie.. Wyjdź i Patrz! Rozglądaj się : w tramwaju, autobusie i windzie.. W kinie, w Koninie.. w słońcu i przy blasku świec.. To oczywiście Literatura..ale Czegoś nas uczy.. :D ..GO!!!

Gość Pijawka leśna
Tomku- jeśli nie chcesz w tej chwili brać udziału w forum, gdzie wiele dowiesz się o takich osobach jak Ty zacznij od tego: http://niesmialosc.zlotemysli.pl/edwardstanislaw,1/ bardzo fajnie i mądrze napisane, sprawdź też spis treści - życzę uśmiechu i powodzenia...........

Źle mnie Tomek zrozumiałeś - nie miałam na myśli traktowania dziewczyn jednorazowo - ja sama miałam tylko 3 partnerów przy czym każdy z nich miał być tym ostatnim... po prostu życie napisało inny scenariusz niż to sobie wymarzyłam, ale.. żebyś mógł poznać tą jedną jedyną to musisz coś zrobić.. musisz ją znaleźć w jakiś sposób.. przecież ona sama nie zapuka do Twoich drzwi któregoś pięknego dnia... Powiedz mi - jak chcesz spotkać kobietę swojego życia? Skoro nie chcesz nic robić...