Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionaaaaa

Nie wiem, czy kocham...

Polecane posty

Gość zagubionaaaaa

Jesteśmy ze sobą już jakiś czas... W sumie niedługo... A ja coraz częściej zaczynam się bać, że to nie to... Odczuwam wątpliwości...ale brne wciąż dalej i dalej... Niby jak go dłużej nie widzę to już tęsknie itp... Ale boję się...Za nic w świecie nie chciałabym go zranić... Też jesteście z kimś a nie wiecie czy to aby napewno miłość? ...

Gość też niewiem
Jak mu laske robisz to nie masz wątpliwości . Teraz znalazła niewie a morze wie a morze nie

Gość zagubionaaaaa
nie robie mu laski

"....Odczuwam wątpliwości...ale brne wciąż dalej i dalej... Niby jak go dłużej nie widzę to już tęsknie itp... Ale boję się...." www.psycholog.pl sie zastanow o co ci chodzi ...:O

Gość też niewiem
To mu zrób przestaniesz mieć wątpliwiści . Jeżeli dalej nie bedziesz wiedzała to zrób sąsiadowi Bedziesz już wtedy pewna

Gość szwagierka
ale wy jestecie porabani doradzic nie potraficie tez iedys tak mialam ale to jest tak czasem na poczatku przejdzie ci

Gość też niewiem
szwagierka i który był fajniejszy sąsada czy faceta

Gość marcel87
ja jestem w podobnej sytuacji... tylko że to moja dziewczyna ma wątpliwości a nie ja... rozstaliśmy się na jakiś czas, żeby mogła to przemyślec a szczerze to ja na to optymistycznie nie patrze. Jeśli nie chcesz go zranić, to z nim o tym porozmawiaj... to najlepsza droga żeby Wam się poukładało.