Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska1991

dziwne krostki

Polecane posty

Gość kaska1991

hej dziewczyny mam taki problem depilujac sobie okolice bikini czy łydki zyletka to po zabiegu wyskakja mi dziwne krostki takie czerwone prubowalam tez depilatorem na lydkach i jest to samo czy jest dla mnie moze jakis inny sposob zeby tych krostek nie bylo najbardziej irytuje mnie to w okolicach bikini z gory dzieki za odpowiedzi:)

Gość suniaaaaaaaa
Kasiu, zawsze jak depilujesz sie depilatorem to wyskakuja takie krosteczki czerwone, tez takie mam :)) zalezy od skory, jak masz delikatna to beda sie trzymac nawet trzy dni i znikna, mnie trzymaja sie zazwyczaj dobe a potem znikają. pamietaj aby po zabigu depilacji nie smarowac nog balsamami z dodatkiem alkoholi bo bedzie bardzo pieklo, nie nalezy tez przez dobe robic pellingu w miejscu depilowanym. posmaruj ladnie balsamem nawilzajacym ii czekaj az krostki zejda :) chyba ze jestes juz dlugo po zabiegu i pojawiaja sie takie krostki, to moze byc to sygnal wrastajacych wloskow, robia sie boble czasem ropnieją. Jak wydepilujesz nogi, to rob dwa razy w tygodniu peeling nog, albo myj je szorstką gąbką aby scierals ie martwy naskorek i wloski nie wrastaly, pozdrawiam i milej depilacji :)

Gość kaska1991
no prosze poradzcie mi cos!!!!!!!

Gość suniaaaaaaaaa
jesli masz problem z zyletka to staraj sie golić nogi Z WŁOSEM, nie POD WŁOS, to powinno troche zmniejszyc ilosc podraznien. Kupuj tez dobre maszynki dla kobiet, te tanie jednorazowki moga powodowac podraznienia. zakup sobie tez krem SUDOKREM, male opakowanie kosztuje okolo 12zl, kupisz w aptece bez recepty, po kazdym goleniu bikini smaruj sobie tym kremem, bardzo zlagodzi objAWY, to krem dla noworodkow na podraznienia skory, dlatego mozesz go spokojnie uzywac, wiele osob uzywa go bezposrednio po goleniu okolic bikini i naprawde pomaga, sama male pudeleczko mam juz ponad pol roku :)))))))

Gość kaska1991
suniaaaaaaaa probowalam juz chyba wsystkiego oprocz wosku bo wstyd sie przyznac ale nie potrafie a do kosmetyzki nie dam rady sie wyrwac nawet nie ma takiej opcji te depilje sie raz w tygodniu w sobote i na nastepny tydzien gdy nadchodzi czas na zabieg krostki w dalszym ciagu sa najbardziej mnie irytje to w okolicach bikini wstydze sie przez to kochac e swoim mezem przy swietle czy dziennym czy poprost normalnej lampce to wyglAda ochydnie i zawsze kochamy sie po ciemk wstyde sie tego nawet nie moge ubrac bikini bo to widac wsystko czy nawet paradowac w majtkach po mieszkani bo nie chce zeby maz to zobaczyl straszny to moj kompleks:(

Gość suniaaaaaaaaa
heh, ja mam podobny problem z krostkami na posladkach, tez walcze z tym dlugo. jesli naprawde mowisz ze masz takie problemy moze idz do dermatologa, niem usisz mu pokazywac pusi, wystarczy ze powiesz jaki jest probblem, moze ci jakas masc przepisze?

Gość kaska1991
dzieki:) za rade maze faktycznie wykombinuje czas na dermatologa oby co pomoglo wogole mam ze soba ostatnio same problemy:(

Gość suniaaaaa
pomoglam jak moglam, niestety nie wiem wiecej nic na ten temat, sprobuj tego kremu co ci mowie, SUDOKREM, jak ogolisz okolice bikini, posmaruj zaraz zanim ubierzesz majtochy posmaruj tym kremem, powinno poskutkowac, na mnie zawsze dziala i wiele kolezanek chwali sobie ten krem, on wyglada tak: http://sklep.apteka-cito.pl/images/SUDOKREM.jpg to male opakowanie i kosztuje okolo 12zl. Ja go mam juz ponad pol roku, jest bardzo wydajny, i zawsze smaruje okolice bikini po goleniu (robie to maszynką, depilatorem sie jeszcze nie odwazylam :) )

Gość kaska1991
ehhh jeszcze ra wielkie dzieki napewno sprobuje:)

Gość suniaaaaaaaa
nie ma za co :) :*