Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tikitta

KTO CIERPI PRZEZ NASZĄ KLASĘ...?

Polecane posty

Ja cierpie przez naszą klasę. Widząc, że mój były jest szczęśliwy. Ma śliczną córeczkę, mniej śliczną żonę (ale to szczegół chyba) i ogólnie co chwile foty z jakiś weseli, wycieczek i innych takich. Cierpie bo moje życie jest inne. Na wycieczki sobie pozwolić nie mogę. Na dziecko również. I inne takie. N Ale to chyba zwykła zazdrość jest :o

Gość boże proszę Cię
Teraz żeby mój były partner zapłacił za swoje grzechy.Wyrywał mężatki i inne panie po rozstaniach..na NK :( Zamiast porozmawiać o problemie,wolał do nich pisać wiadomości na nk i zapraszać na sex bez zobowiązań. Podobno same kupowłay nawet alkohol a potem szły z nim do łóżka. Niech cię diabli kurwiarzu jeden,nienawidzę cię

Gość przez nk rozpadl się
mój związek,bo uparta koleżanka z dawnych lat ubzdurała sobie,żeby się przespać z moim facetem,bo jest przystojny żeby twój mężuś cię kiedyś zostawił ty s...aw

Gość KTO kuźwa cierpi
ja CIERPIĘ teraz w tej chwili.śmiecie,bo mój syficzny partner odnowił kontakty z rozwódkami i porzuconymi,które lecą na jego wacka i same się wpraszają :( p....k****y

Gość spadać mężatki do
mężów ,niech was piekło pochłonie!!!

Gość tak samo jak i zonaci do zon
glupia pindotrypo ;]

Gość nienawidzę gdy
jakaś pinda mężatka znudzona mężęm wpierdala się w czyjś związek

Gość ja cierpie strasznie
wiecie jak złamać hasło na nk :( ?

.Shea. Ja cierpie przez naszą klasę. Widząc, że mój były jest szczęśliwy." ty nie cierpisz przez NK :D ty cierpisz bo pragniesz i chcesz cierpieć :) kobiety tak mają często :D że na własne życzenie zdrowo i długo uwielbiają sie udręczać ty zganiasz i obwiniasz NK .... inna bedzie obwiniała portal fotka.pl na którym jej chłopak wstawił świetne swoje zdięcia ... a jeszcze inna obwini komunikator GG , bo jej były akurat zarzucił opis w stylu " Z Patrycja nad pacyfikiem " :P

Gość ja cierpiałam przez zazdrosne
koleżanki one biedaczki mają typowe nudne polskie życie - mąż, dzieci, ich jedyni "przyjaciele" to znajomi z pracy, sąsiedzi, rodzina albo rodzice dzieci z którymi ich pociechy bawią sie na placu zabaw. Ewentualnie jeszcze jacyś znajomi z internetu albo blogów, czyli masakryczny żal. żadnych prawdziwych przyjaciół. jak gdzieś jeżdżą to tylko na tandetne weselicha, grile dla rodzin z dziećmi czy nudne rodzinne wakacje w tunezji, po prostu żal Zazdrośnice nie mogły wytrzymać, że ja mam życie jak prawdziwa europejka. Skończyłam studia za granicą (w europie zachodniej i australii), byłam 4 miesiące na stażu w Brazylii, byłam pół roku na wycieczce po całej ameryce południowej. Mam prawdziwych przyjaciół a nie pseudo znajomych jak one. I moi przyjaciele to ludzie z całej Europy - Hiszpanii, Belgii, Włoch, Portugalii, Grecji, Holandii, Francji, Czech i wielu innych krajów. Zawsze dookoła mnie było mnóstwo przystojniaków z Hiszpanii, Włoch, Brazylii, je wręcz żółć zalewala bo takich przystojniaków to one widziały co najwyżej w telewizji. On ponad pół roku jestem w związku z cudownym Hiszpanem, który wszystko robi w domu - gotuje, sprząta, pierze, a na dodatek jest tak przystojny, że mężowie moich koleżanek to przy nim obleśne ogry. Codziennie gdzieś wychodzę i nie są to bynajmniej żałosne grile, tylko miejsca gdzie bawi się młoda elita Europy. na wakacje jeżdżę do buenos aires, na seszele i na dominikanę te żałosne matki-polki nie mogły wytrzymać z zazdrości bo one przegrały życie i pisały mi bardzo niemiłe maile, zawistnice. Zlałam je ciepłym moczem, z polski kontaktuje sie jedynie z kilkonastoma osobami, które są tego warte. olalam te zazdrośnice ktore przegrały życie. Przyjaźnię sie tylko z Hiszpankami, Belgijkami, Greczynkami i Francuzkami bo to są kobiety na poziomie, które same też mają fascynujące życie i nie zazdrośzczą tak jak polskie garkotłuki. Konta na nk nie zlikwidowalam. Wręcz przciwnie, zwiększyłam limit na zdjęcia i codziennie wstawiam nowe zdjęcia z mojego barwnego życia, imprez podróży. Zdjęcia z moim narzeczonym i PRZYJACIÓŁMI, ktorych one nie mają i nigdy mieć nie będą z takim zawistnym charakterami. Śmiać mi się chcę jak sobie wyobrażam jak im ciśnienie skacze, jak się zapluwają własnym jadem, siedząc po uszy w gównie z pieluch i mając przy boku męża ogra.

Oooo proszę, topik specjalnie dla mnie. Przez Szanowną Naszą-Klasę wyrzucili mnie ze szkoły :-D Jakim sposobem? Pewniego wakacyjnego popołudnia zachciało mi się ponajeżdżać na nauczycieli na forum.. Myślałam, ze do tych informacji ma dostep tylko grono klasowe :P Ajć.. Było się młodym i głupim :PP

"ja cierpiałam przez zazdrosne" Czy Ty w ogóle Kobieto widzisz co Ty piszesz? Bredzisz, niedługo dojdzie do tego, ze będziesz się wstydziła, ze jesteś polką... A tak poza tym- szczerze watpię, że Twoja historia jest prawdziwa. Pewnie sama jesteś ( jakbyś z pewnością to ujeła) "żałosną zrozpaczoną polską babą", która próbuje dowartościować się w necie. Brak słów.

Oczywiscie, ze realne ale czy Ty aby na pewno nie idealizujesz pewnych spraw? Nie podoba mi się to w jaki sposób pozakujesz swoją wyzszość. z Twojej wypowiedzi można wywnioskować, ze to Ty jesteś zawistna i podła obrażając inne kobiety. Zresztą teraz tak krytykujesz, a skąd wiesz, czy sama nie skończysz kiedyś gorzej od nich

Gość ale dałaś namiary
po przejściach34 na swojego wroga :) , z jednej strony nie dziwię ci się

Gość do91mm
Masz rację

Gość tdiuag
do ja cierpiałam przez zazdrosne lepiej spójrz na siebie jaka ty jesteś paniusiu uważaj żeby cię to nie spotkało,co te zktórych tak drwisz

Gość czyzby czyzyk
ja cierpialam przez zazdrosne: obudziłas sie juz z tego snu?:D bajkopisarka;) zamiast siedziec przed kompem i opisywac nam swoje marzenia lepiej wyjdz z europejska smietanką do jakiegoś ekskluzywnego lokalu;):P wiesz...musisz postrzelac nowe focie dla zazdrosnych bab;P niby taka wykształcona a jednak na tyle prosta żeby udowadniac komus ze jest od niego lepsza!:)