Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tikitta

KTO CIERPI PRZEZ NASZĄ KLASĘ...?

Polecane posty

Gość zniszczyła mi wszystko
Jak to się stało? Zupełnie standardowo-kilka listów,wymiana telefonów ,po roku spotkanie,odgrzane uczucia trafiły na podatny grunt(w małżeństwie była klapa) i dalej machina się potoczyła sama.Za późno było,zeby to zatrzymać. Rzuciłam wszystko i zostałam sama.Ktoś się zabawił,złożył obietnice,których nigdy nie miał zamiaru dotrzymać.Myślę,że to mógł być mały odwet po latach.Jeśli tak to bardzo misternie uknuty,nie do przewidzenia.Ale głupota kosztuje,mnie wystawiła bardzo wysoki rachunek.

Gość WEŹCIESIĘ
KURWA ZA JAKĄŚ SENSOWNĄ ROBOTĘ A NIE PIERDOLICIE OD RANA FARMAZONY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jeśli ktoś ma ustawioną
opcje niewidoczny tzn ciebie nie widzą alee ty też nie widzisz kto oglądal twój profil ..... to nawet jeśli ktoś ma wykupiony pakiet oglądania wszystkich odwiedzających ..... ciebie nie bedzie widzial

nie mam konta na NK, ale kolezanka wstawila na swoim koncie nasze wspolne zdjecie i napisala do niej ŻONATY (!!!) I DZIECIATY sasiad,zeby dala namiary na moja osobe :| czyli widac, ze NK jakos dziala na rozne pokrecone bezmozgi :)

Gość dijankaer
Mnie kumpela przypięła pinezkę(z nazwiskiem ) chociaż nie mam profilu na nk. Gdy zadzwoniłam do niej żeby to zlikwidowała,miała to gdzież Nie wiem co takiej s....można zrobić

Gość lalalaa
to zajebiste masz 'kumpele'.. smiech na sali.

Gość dijankaer
Nie mogę nazwać jej kumpelą,nigdy nie utrzymywałyśmy zbyt kontaktów.Wiem że jest złośliwa,bo jej się nie układa,innym osobom bez profilu nk,też tak zrobiła,wstrętna jędza

mam konto na tym gównie owszem :D 2 zdjęcia i baaardzo dużo opcji zablokowanych :) nikt nie będzie mnie pinezkował na jakimś z dupy zdjęciu czy obrazku typu "zajebiste osóbki" :O a że ktoś leczy kompleksy poprzez takie stronki to tylko współczuć :P

Gość Giorga
Co wy nie wiecie że jak się nie układa w związku,to facet leci do NK. Tam ma pełno chętnych samotnych napalonych koleżanek.

Gość glupie portale
nie tylko nasza klasa niszczy zycie prywatne te wszsystkie portale zreszta. wielcy "znajomi" niektorzy maja po 600 osob a nawet w zyciu z niektorymi nie rozmawliali. I te pokazywanie zdjęc gdzie to sie nie bylo na wakacjach itd. zal. Portal dla tych co dowartosciowac sie chca, bo nigdy wczesniej nie mieli czym zablysnąć.

Gość niel ubię tego zalosnego
portaliku właśnie z takich powodów

Gość ta która nie ma
pojęcia ile cierpienia może przysporzyć taki portal,nie zrozumie zostawionej żony dla kumpeli z nk

Gość bzdury jakieś
:-O mam profil, mam zdjęcia, ale!! zdjęcia jeśli to tylko moje, żadnych mężów ani dzieci i w opcji "dostępne dla znajomych". wszystko zablokowane - szukanie przez portal, widoczność, pinezki, wysyłanie zdjęć na komórkę, itd. w profilu tylko nazwisko, imię, miasto i adres e-mail, żadnych numerów gg, skype, komórki. sam portal jest ok. moja matka na przykład odnalazła znajomych z liceum i teraz co jakieś pół roku spotykają się w składzie ok 70% klasy, co biorąc pod uwagę fakt, że matka jest na emeryturze, jest wg mnie super sprawą. ja odnowiłam kontakty z ludźmi z podstawówki i też czasem się widujemy. ludzie się porozjeżdżali po wiecie, kontakty się pourywały w zawirowaniach życia, dzięki NK była szansa żeby się znowu spotkać! a jeśli chodzi o zdrady... one były nawet bez naszej klasy! i będą jeśli nasza klasa zniknie.

Gość madralinska maja
ja tam mam profil ale nie zaglądałam od pół roku! Trzymam profil, na wszelki wypadek. A konkretnie na taki wypadek że dostane nobla z fizyki i sobie wrzucę pełno fotek z rozdania nagród :D

ta która nie ma pojęcia ile cierpienia może przysporzyć taki portal,nie zrozumie zostawionej żony dla kumpeli z nk Pierniczysz bzdury. Mnie byly facet zdradzil z kolezanka z ktora utrzymywal kontakt za pomoca NK - ale to nie wina NK, tylko mego glupiego ex partnera, ktory zamiast przyjsc i powiedziec, ze cos mu nie pasuje, wolal krecic i klamac :)

Gość józek z kopytowej
Ja bym to g... w ogóle zlikwidował bo to żródło samych problemów i leczenia ludzkich kompleksów.

Gość masz rację józku
Zgadzam się z Tobą Józku z kopytkowej bo wiem o co kaman

Gość na NK
dostalam wiadomosc o smierci kolezanki z klasy, miala tylko34lata, zostawila dwie male dziewczynki. wczoraj byl pogrzeb, przykre.

Gość przez takie portale
rozpada się coraz więcej związków,krzyż na drogę

Gość popieram jozka
dawno swoje usunelam , choc z jednej strony fajnie bylo wiedziec co sie z znajomymi dieje po tylu latach :D:D:D

Gość holenderreska
Ja jeszcze nie wiem czy cierpię ,ale raczej jestem szczęśliwa. Dzięki NK i tylko dzięki NK odnalazł mnie mój dawny chłopak , po 34 latach . Od roku jesteśmy parą , jest wspaniałe i do dziś żałuję że kiedyś dokonałam innego wyboru i miałam przekichane życie , z nim byłoby wszystko inaczej, lepiej . Jesteśmy ze sobą rok i nie ma mowy o znudzeniu , jest uczucie wielkie ,wielka namiętność ,jakbyśmy chcieli nadrobić te stracone lata . Jak widzicie mnie NK pomogła ,na razie nie cierpię i mam nadzieję, że nie będę cierpieć.

a ja na nk mam wpisane tylko imię i pierwszą literę nazwiska :D :D dla nieznajomych wszystko zablokowane. O sobie napisałam tylko, ze się uczę. Zapisana jestem tylko do 2 szkół, gimnazjum już sobie darowałam :P Mam 501 znajomych i nie prawda, że np. z kimś nigdy na żywo nie rozmawiałam, bo moi znajomi są z mojej miejscowości a tu się wszyscy znają, miasteczko mam średnie ;) do tego znajomi z gimnazjum, z podstawówki, z technikum, do tego rodzina, ludzie których poznałam np. będąc u ciotki i nadal utrzymujemy kontakty oraz się spotykamy, osoby poznane poprzez moich innych znajomych itd.

Gość ja cierpię ...
I to bardzo nawet nie chce mi się pisać jak było :(

Gość o jacie zaskoczona
to mozna wykupic opcje zeby widziec ludzi ktorzy odwiedzali nasza stronke....???????????? ale jaja... szok... a jezeli ja sobie nie zycze zeby ktos widzial ze ja go odwiedzam to moge tez kupic taka opcje? ej to moze zestaw pakietow naszej klasy za 19,99 bedzie mozna nabyc w tesco? albo BEZPIECZNA NASZA KLASA... masz wszytkich na oku w promocji za 29,99???????? EJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

Gość do zagatka22
zagatka, bardzo mnie zaskoczyłaś twoim postem o twojej koleżance z akademika, która zazdrości rodzinom z dziećmi... po co ta dziewczyna w ogóle studiuje skoro widać że ma mentalność typowej wsiurskiej baby czego ona niby tym ludziom zazdrości, przecież ślub i dzieci to może miec każdy, nawet żul spod ostrołęki i pijaczka spod wypierdowa górnego jak ktos studiuje to powinien chyba mieć z lekka ambitniejsze marzenia rozumiem że można komuś zazdrościć studiów za granicą czy 4-miesięcznej podróży do Peru ale męża i dzieci??? przecież nawet pijacy, degeneraci i margines społeczny ma dzieci, wystarczy nogi rozłożyć (kobieta) albo wsadzić (mężczyzna) studentki chyba powinny zazdrościć jakiś rzeczy ktore są dostępne tylko wybranym, tylko 1% społeczeństwa, np. stypendium zagraniczne podczas studiów - to jest powód do zazdrości. no bo ile polaków było na takim stypendium 1% czy jeszcze mniej? a dzieci to nawet zasikane żule mają po zachowaniu twojej koleżanki to widać że naszej polsce to niestety jeszcze duuużo bliżej do afryki, azji i trzeciego świata niż do europy i cywilizowanego świata bo to właśnie w biednych zacofanych krajach ślub i dzieci to największe marzenie kobiety w cywilizowanej zachodneij europie jednak kobiety mają ambitniejsze marzenia dzieci, owszem są przecudowne. ale to żadne osiągnięcie bo to nawet patologia może mieć stypendium zagraniczne - to jest dane tylko prawdziwej elicie