Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tikitta

KTO CIERPI PRZEZ NASZĄ KLASĘ...?

Polecane posty

Gość odpowiedzcie jak to w koncu
jest jak mam zaznaczona opcje NIEWIDOCZNA to czy osoby ktore maja wykupiona opcje goscie mnie widzą???????

Gość dużo kobiet cierpi
znam takich parę które chłopak porzucił po odnowieniu kontaktu ze starą kumpelą z liceum :(

Gość może i cierpi dużo kobiet
bo polki generalnie są głupkowate za granicą kobiety jak je facet zdradzi to nie płaczą, tylko żyją dalej i dzięki temu niedługo znajdują nowego tylko w polsce takie lebiegi i niedołęgi że całe życie się wokół faceta kręci różnica jest piorunująca, w innych krajach np hiszpanii to faceci zabiegaja o kobiety, błagaja o slub, dzieci a w polsce te polki uczepione na facetach jak bluszcze żebrające o ślub i dzieci WSTYD

Gość Ja dopiero wczoraj
Ja dopiero wczoraj uwolniłam się od kolegi-debila z ogólniaka,którego zresztą sama odnalazłam.Ot,taki kolega z podwórka,bez podtekstów.Mamy po 40 lat,ja mężatka,on żonaty.Jak się debil przyczepił półtora roku temu,to już myślałam,ze zgłoszę to na policji.Ostatni mai od niegol:życzę ci wszystkiego najgorszego:-(

Gość a mnie nk pomogło
a ja poznałam swojego faceta przez nk :D najpierw sprawdziłam, czy nie ma fot z dziewczyną, potem zrobiłam wywiad wśród wspólnych znajomych (osobiście się nie znaliśmy, tylko z widzenia na uczelni), a jak się okazało, że jest wolny, napisałam do niego na nk i zaprosiłam na spacer :) nieśmiała jestem, więc rozmowa face to face odpada. no i jesteśmy już 7 miechów razem :D

Gość 2 strony medalu
ja znam tą gorszą przez to rozpadł się mój związek

Gość kruca fuks
tak tak winne sa nk,czat,fotka inne tego typu portale tylko nie facet i wy same

Gość ewelekaaaa
nk czy inny portal tego typu to jeden z czynnikow powodujacych ze zwiazek sie rozpada. na pewno nie jest to glowna przyczyna. najpierw psuje sie cos w zwiazku, co sprawia ze druga osoba szuka czegos nowego.

Gość kruca fuks
no wlasnie najpierw sie zaczyna sie psuc a potem rusza machina

Gość subtelny romantyk
A ja mam konto n naszej klasie i mam tylko znajomych tych ktorych znam i nie przyjmuje zaproszen od kogos kogo nie znam.Nasza -klasa to nie fotka.Ale widac duuuza czesc społeczenstwa tego nie rozumie.popieram wypowiedz "bzdury jakieś" konkretnie trzeba podejsc do tematu a nie zeby zdradzac i podrywac i tym podobne pierdoły.z pozdrowieniami subtelny romantyk

Gość i kto jeszcze pokrzywdzony

Gość są setki pokrzywdzonych
jełopie to jest machina wystarczy ruszyć ziarenko i się sypie cała :(

Gość Nasza Klasa
ja przez rok spotkałem z Naszej Klasy wiele kolezanek,a one sa teraz mężatkami,ale wszystkie je zerznalem,jakie cudne byly

Gość do Nasza Klasa
życzę ci hiva i aids od razu!!!

Gość Nasza Klasa
a co ty myślisz że będę sobie odmawiał ? same do mnie pisały i kupowały wódę na spotkanie.taka prawda

Gość Nasza Klasa
same po rozwodzie albo rozstaniu,same mnie szukały,ja tylko odpowiadam na ich zapotrzebowania:D

Gość Nasza Klasa
:P chcesz być nastepną?zapraszam:D ale takie są teraźniejsze kobiety,narzucające się,piszące do upadłego,zapraszające na piwo&whisky,szkoda słów:O

Gość Nasza Klasa
nadzieja matką głupich :P nie wszystkie,owszem,ale większość po rozstaniach zawraca mi dupę,pozdrawiam

Gość Nasza Klasa
jestem TYLKO facetem 💤

Gość DO WASZEJ WIADOMOŚCI
dlaczego tak jest ? wejdźcie na dane statystyczne: jest więcej kobiet niż mężczyzn,dlatego " trują d****" facetom , dawnym kolegom z NK prawda w oczy kole tak naprawdę ,to współczuję kobietom,nie tylko w Polsce:(

Gość ja właśnie teraz cierpię
nienawidzę was zbuki,pedofile,zdrajcy.kłamcy,psychole,sp....ć